Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

můžete se někdo podělit o názor na internetového prodejce ashford.com? Ceny jsou tam až podezřele nízké, přitom na ebay nebo chrono24.cz vystupuje tento prodejce jako "trusted".

Zajímají mne hodinky Edox, tak jsem napsal do Edoxu, jestli je ashford.com jejich prodejce. Přišla odpověď, že ne, že Edox na internetu neprodává. Zajimalo by mne, jestli někdo odsud koupil hodinky na ashford.com a nechal je prohlédnout u hodináře.

Díky

Odesláno (upraveno)

Jasně, je to úplně normální velkej (pře)prodejce. Fejky si nedovolej prodávat, maximálně ti tak může přijít nějaká neorigo (od jinýho modelu) krabice nebo tak. Já tam bral Hamiltony, úplně bez problému. Teď tam někdo kupoval Alpiny odsuď, za super ceny. Akorát už to, i s těma výbornejma cenama, neni tak výhodný, vzhledem ke kurzu dolaru, DPH, dopravě a výpalnýmu DHL nebo komu.

EDIT: Jak píše gougy, záruku uplatníš jenom tam. Což je ale jasný.. stejnak je to sprostá ETA, tak jakápak záruka:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Ceny mi (samozřejmě s vyjímkou skutečně akčních nabídek) nepřipadají nijak zvláštní, Ashford je známý obchod a jak píše Micey, může se Ti stát, že přijde s jinou krabičkou, neorigo záručákem (záruka asi bude od Ashford a ne celosvětová od Edox)

Odesláno

Pokud člověk kupuje přímo na stránkách Ashford, tak je to bez možnosti vrácení pokud je doručovací adresa mimo U.S. (http://www.ashford.com/us/info/international.jsp) - konkrétně se zde píše "All items shipped to any address outside the United States are considered final sales and cannot be returned." Diskuze na téma co si kdo představuje pod termínem "final sale" je třeba zde https://www.victoriaadvocate.com/news/2013/dec/28/ym_richard_alderman_122913_227689/ a zde v diskuzi někdo píše, jak si to vykládají v Ashford http://www.amazon.com/forum/watches?cdThread=Tx3RS6QX3L53PKC (samozřejmě vyjádření někoho pod nickem v diskuzi taky nelze brát zcela za bernou minci)

Na ebay od Ashford plati 2 roky záruka od Ashford.

Ještě k vyjádření Edoxu - "We do not sell on internet" je poněkud zavádějící. Přímo Edox neprodává, ale jeho oficiální prodejci (alespoň někteří) ano. Každopádně díky za názory.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já jsem na Asford kupoval už troje hodinky. Zrovna Edoxy tam mají za suprový ceny. Záruka je opravdu pouze jejich. Hodinky jsem si vždy vyzvedával v USA. Krabičky, manuály, záručáky byly vždy originální. Pouze ten origo záručák je nevyplněný.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ja som z Ashfordu kupoval pred 2 rokmi svoje Hamilton Khaki Conservation . Dorucenie som neriesil kedze som si ich nechal poslat k znamemu v USA a ten mi ich priniesol. Ako uz bolo vyssie spomenute, hodinky boli s komplet krabickou, manualom a papiermi ale bez vyplneneho zarucaku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...