Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Tak isto sa chcem spýtať na tohto predajcu, ake mate s ním skúsenosti.Vyzerá to tak, že je vedený medzi obchodmi na oficiálnej stránke Tissotu.Len je zvláštne, že majú o dosť nižšie ceny ako u nás.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahojte,

tak na koniec som si objednal Tissoty z tohto obchodu. Ceny super a pečiatka na medzinárodnej záruke je však všetko. Dnes mi prišli očakávané hodinky a hned ako som rozbalil obalovú krabicu (ktorú ani neoblepili a sa rozpadavala sama) som uvidel krabicu, ktorá síce je originál tissot, ale evidentne slúži len ako náhradná alebo niečo také, dôkazom je aj návod na nej, ako ju poskladať! Originálna krabica má nielen vankúšik, handričku, vrecko na hodinky a plus knižku o firme. To je taký problém zabaliť tie hodinky do pôvodnej krabice?! Je jasné, že mi poslali vystavený kus, ale aspoň to mohli zabaliť do originálnej a nie mi poskladať prepravku. Do frasa, pokazili mi uplne radosť. Ja viem, že hlavne ide o hodinky, ale pokiaľ sa niečo garantuje, tak to tam ma byť a tak to ma vyzerať. Poslal som im mail a absolutne ma ignorujú. Paradoxne, som im posielal už na tretí deň od objednávky, pretože sa mi vôbec neozvali. Poslali len automatické dva maily hneď po objednaní, že to hneď budú riešiť a keď sa potom neozvali, tak som im napísal (mal som predtuchu), že či daný kus objednávajú zo svajcu alebo dostanem kus z predajne. Poslali mi len, že už to predali dorucovatelovi. Pytam sa, čo robili dva a pol dňa, skladali tu krabicu podľa návodu? Som zvedavý, či sa ozvú. Je mi to aj smiešne, aj keď som nahnevaný, lebo som im poslal mail s fotkami svojej a obrazkom originalnej krabice z netu. :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Takže, na koniec mi poslali tento mail, len teraz neviem, či je to naozaj tak. :D pokiaľ áno, tak sa fakt čudujem, že upustili od pôvodného balenia, ktoré bolo o mnoho lepšie pôsobiace. :D

Thank you for your mail.

The box that we sent to you is the new original box from Tissot. The picture at the homepage will be changed soon.

The box was changed short time before and i confirm that this new one is an original Tissot watch box.

Odesláno

Můžeš vyfotit, co ti poslali, pls?

Krabičkový epos :D

Odesláno

Takže, ozvali sa mi dnes v znení:

Dear Mr.

Fortunately we have one old box left. If you really want it we could send it to you. The box is for free but you would have to pay for the transport (about ? 15,-) to Slovensko.

:D :D Akože fakt ma dojali s tým, že mi hľadali krabicu až do teraz. Ale tak snaha sa cení. :D

Návštěvník Mitak
Odesláno

A jsou v tom balení dvě knížky, jako bývaly dřív (historie a katalog)?

Odesláno

Myslíš tú novú čo aom dostal, alebo starú? Lebo v tej novej je len katalóg a v tej starej by mala byť aj kniha o histórii. Povedal aom im, nech mi ju pošlú tak dúfam, že tam bude.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Myslím tu novou. Obsah staré znám, otec má nejlevnější quartz Tissot a překvapilo mě, že tam je ta knížka s historií, která je zajímavější než ty hodinky :-)

Odesláno

Tak krabička mi prišla v poriadku, so všetkým príslušenstvom. Nenapadlo ma, že kniha môže byť aj v nemčine, čo ma moc nepotešilo, ale tak sa budem musieť doučiť nemčinu :D Tak v konečnom dôsledku je s obchodnom spokojnosť, ale najviac zo všetkého s cenami.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...