Pavel FK Odesláno 10. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Je to PVD, v puvodnim zadani jsem jej nechtel.Vetsina hodinek Ball ma i den v tydnu a ten mi vadi na hodinkach uplne nejvice. Tohle je model, ktery DAY nema a ma hodne zajimavou komplikaci, ktera se mi hodi.tak jsem to PVD uz neresil, mam s tim dobrou zkusenost. No a kdyz jsem tyhle hodinky vcera objevil za rozumne prachy, tak jsem nevahal a okamzite je vzal.Kupoval jsem od obchodnika s hodinkama z nemecka, ktery inzeruje na ebay. Zadne tajemstvi v tom neni. Mam s tim dobrou zkusenost.
StanoBare Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Už keď človek si dá trochu tej námahy a snaží sa niečo pre teba nájsť, aspoň zareaguj, dík. (viď Luminox). Inak Ball výborná voľba, len modely s vnútornou lunetou sú aspoň pre mňa také vizuálne nejednoznačné. Ale hlavne že sa páčia tebe.
Pavel FK Odesláno 10. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Me se Luminoxy libi, hlavne stealth modely, ale stejne jako trasery mi pripadaji u automatu hodne predrazene. Quartzky jsou super, kdybych snesl křeče vterinovky tak bych si je koupil. Hodne jsem se jim venoval, jen jsem nereagoval
Pavel FK Odesláno 10. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Treba lumiky atacama field black jsou designove pekne, ale pokud military styl tak jedine GSAR:)
StanoBare Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Luminox Field day/date automaty s Etou, safír, oceľ, s koženým remeňom máš za 650EUR...to u iných swiss značiek, napríklad Glycine, začíname pri podobnej konštelácii od 817-850EUR, neponúkajú nič iné navyše + bez trítiových trubíc. Nechcem sa zastávať Luminox, už si si vybral pekné Ball, len skúmam, v porovnaní s čím to považuješ za predražené.
Pavel FK Odesláno 10. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Luminoxy povazuji cenove za primerene. Trasery automatic jsou predrazene. U obou znacek se mi nelibi logo, vypada levne. Trasery jsou pekne klasicke military. Vsechny tyhle hodinky s trubkama od microtecu jsou velice podobne. Jakoby je delaly v jedne fabrice a mozna i delaji (traser, luminox, nite, armourlite, khs, h3 atd.). Jsou ok, ale zadne mne nechytly za chronomagorovo srdce
StanoBare Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Spomínané značky ťažia z military vzhľadu, takže výsledok je podobný. Ale už si si vybral a my sa tešíme na fotky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se