Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravim panove, kdo nevrti, ten nejede. Par vrticu uz jsem mel (typicky cinske provenience), a tak bych chtel zkusit neco kvalitnejsiho.

Da se vubec sehnat nejakej peknej a kvalitni vrtic na 2 kusy hodinek za cenu kolem 3k?

Diky moc vsem za doporuceni.

Edit. kriteria vyberu schvalne nestanovuji (krome toho, ze ma byt na 2 kusy). Snad jen,ze cim mensi skatule,tim lepe. Takze nemusi mit dalsi extra prihradky atd...

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

tak, čo ti poviem :) ako chronomagor začiatočník nie som moc náročný... svoje hodinky mám len zopár mesiacov a toto je môj prvý winder.

ale čo sa týka môjho názoru tak som celkom spokojný. dajú sa tam nastaviť klasické parametre ako pri bežných windroch, sú tam 4 nastaviteľné módy, 4 rýchlosti, smer otáčania či obidva smery. škoda,že sa tam len nedá nastaviť kedy si má dať pauzu (napr ked spím ja :) ) - to som videl len u drahších strojoch. tento mám v miestnosti kde spím, no keďže mám ľahký spánok tak ho na noc vypínam. Čo som si všimol tak protismer je tichší :) možno normálka, možno len môj kus.

pri výbere rozhodol aj vzhľad, vyzerá podla mňa fakt dosť dobre, aj spracovanie fajn. vnútorné postrovanie celkom príjemné, aj poduštičky na hodinky ok, sú tam "nadstavce" aj pre menšie rozmery hodiniek. Ja som si vybral čiernu verziu s klavírnym lakom, podla mňa paráda. mne sa do izby hodí, mám ho na stole pri PC s taktiež "klavírnou" skrinkou.

keby mali dvierka ešte plynovú vzperu alebo ťažšie idúci mechanizmus, bolo by to top :D

Hľadal som najprv winder s kolmým natáčaním no myslím,že tento má sklon ešte celkom prijateľný. Na mojich hodinkách bez problémov.

miesta medzi hodinkami je myslím dosť. mám tam full size smpc a hamilton khaki field, obe 42mm a aj ked ich uložím korunkami k sebe je tam ešte dosť miesta.

neviem čo by som ešte dodal, toš asi všetko...

Odesláno (upraveno)

tak, čo ti poviem :) ako chronomagor začiatočník nie som moc náročný... svoje hodinky mám len zopár mesiacov a toto je môj prvý winder.

ale čo sa týka môjho názoru tak som celkom spokojný. dajú sa tam nastaviť klasické parametre ako pri bežných windroch, sú tam 4 nastaviteľné módy, 4 rýchlosti, smer otáčania či obidva smery. škoda,že sa tam len nedá nastaviť kedy si má dať pauzu (napr ked spím ja :) ) - to som videl len u drahších strojoch. tento mám v miestnosti kde spím, no keďže mám ľahký spánok tak ho na noc vypínam. Čo som si všimol tak protismer je tichší :) možno normálka, možno len môj kus.

pri výbere rozhodol aj vzhľad, vyzerá podla mňa fakt dosť dobre, aj spracovanie fajn. vnútorné postrovanie celkom príjemné, aj poduštičky na hodinky ok, sú tam "nadstavce" aj pre menšie rozmery hodiniek. Ja som si vybral čiernu verziu s klavírnym lakom, podla mňa paráda. mne sa do izby hodí, mám ho na stole pri PC s taktiež "klavírnou" skrinkou.

keby mali dvierka ešte plynovú vzperu alebo ťažšie idúci mechanizmus, bolo by to top :D

Hľadal som najprv winder s kolmým natáčaním no myslím,že tento má sklon ešte celkom prijateľný. Na mojich hodinkách bez problémov.

miesta medzi hodinkami je myslím dosť. mám tam full size smpc a hamilton khaki field, obe 42mm a aj ked ich uložím korunkami k sebe je tam ešte dosť miesta.

neviem čo by som ešte dodal, toš asi všetko...

Prosim ta, ake su tie 4 rychlosti/programy? Ja som v tomto uplny laik.

Upraveno uživatelem Roman-ZA
Odesláno (upraveno)

je tam vlastne 5 programov, z toho sú 4 nastaviteľné.. pre tieto 4 si vieš zvlášť nastaviť rýchlosť (50, 750, 900 alebo 1000 otáčok/deň) + smer otáčania (alebo obojsmerne)

piaty program je defaultne na 1000otáčok obojsmerne.

takže medzi týmito programami si vieš prepínať...

k tomuto môjmu som nenašiel presne ako často a ako dlho sa točí a kolko si robí prestávky.. ale robí si dosť krátke intervaly, určite sa netočí 5-10minút v kuse...

Upraveno uživatelem Mimo320
Odesláno

Ak tomu spravne chapem. Nastavim si 750 otacok, on si to automaticky rozlozi na 24 hodin a toci povedzme po 2 minuty v kuse.

Odesláno

Ten r.u.braun jsem mel asi rok a půl a úplně v pohode. Dokonce nebyl vubec slyset.

• po měsíci...
Odesláno

len do toho :) pri výbere som strávil pár hodín na nete, mne toto vyšiel ako ideálny kandidát, za fajn cenu

Tak ho uz mam. Som zvedavy, aky bude :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...