Kid_A Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 (upraveno) Zdravim panove, kdo nevrti, ten nejede. Par vrticu uz jsem mel (typicky cinske provenience), a tak bych chtel zkusit neco kvalitnejsiho. Da se vubec sehnat nejakej peknej a kvalitni vrtic na 2 kusy hodinek za cenu kolem 3k? Diky moc vsem za doporuceni. Edit. kriteria vyberu schvalne nestanovuji (krome toho, ze ma byt na 2 kusy). Snad jen,ze cim mensi skatule,tim lepe. Takze nemusi mit dalsi extra prihradky atd... Upraveno 17. června 2015 uživatelem Kid_A
Mimo320 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 ja som zobral tentohttp://www.ebay.de/itm/Uhrenbeweger-Penta-2-Uhren-LCD-Steuerung-4-Farben-Wurzelholz-WatchWinder-NEU-/190940908592?pt=LH_DefaultDomain_77&var=&hash=item2c74f70c30 je to vlastne nejaká značka R.U.Braunhttp://www.amazon.co.uk/R-U-Braun-1002277-Watches-Digital-High-gloss/dp/B005G2KYB2 no, neviem, mozno hladas nieco lepsie?
Mimo320 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 tak, čo ti poviem ako chronomagor začiatočník nie som moc náročný... svoje hodinky mám len zopár mesiacov a toto je môj prvý winder.ale čo sa týka môjho názoru tak som celkom spokojný. dajú sa tam nastaviť klasické parametre ako pri bežných windroch, sú tam 4 nastaviteľné módy, 4 rýchlosti, smer otáčania či obidva smery. škoda,že sa tam len nedá nastaviť kedy si má dať pauzu (napr ked spím ja ) - to som videl len u drahších strojoch. tento mám v miestnosti kde spím, no keďže mám ľahký spánok tak ho na noc vypínam. Čo som si všimol tak protismer je tichší možno normálka, možno len môj kus.pri výbere rozhodol aj vzhľad, vyzerá podla mňa fakt dosť dobre, aj spracovanie fajn. vnútorné postrovanie celkom príjemné, aj poduštičky na hodinky ok, sú tam "nadstavce" aj pre menšie rozmery hodiniek. Ja som si vybral čiernu verziu s klavírnym lakom, podla mňa paráda. mne sa do izby hodí, mám ho na stole pri PC s taktiež "klavírnou" skrinkou.keby mali dvierka ešte plynovú vzperu alebo ťažšie idúci mechanizmus, bolo by to top Hľadal som najprv winder s kolmým natáčaním no myslím,že tento má sklon ešte celkom prijateľný. Na mojich hodinkách bez problémov.miesta medzi hodinkami je myslím dosť. mám tam full size smpc a hamilton khaki field, obe 42mm a aj ked ich uložím korunkami k sebe je tam ešte dosť miesta.neviem čo by som ešte dodal, toš asi všetko...
Mimo320 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 (upraveno) Este fotku na ukazku kolko je tam miesta. myslím,že sa v pohode zmestia aj väčšie hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. června 2015 uživatelem Mimo320
Roman-ZA Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 (upraveno) tak, čo ti poviem ako chronomagor začiatočník nie som moc náročný... svoje hodinky mám len zopár mesiacov a toto je môj prvý winder.ale čo sa týka môjho názoru tak som celkom spokojný. dajú sa tam nastaviť klasické parametre ako pri bežných windroch, sú tam 4 nastaviteľné módy, 4 rýchlosti, smer otáčania či obidva smery. škoda,že sa tam len nedá nastaviť kedy si má dať pauzu (napr ked spím ja ) - to som videl len u drahších strojoch. tento mám v miestnosti kde spím, no keďže mám ľahký spánok tak ho na noc vypínam. Čo som si všimol tak protismer je tichší možno normálka, možno len môj kus.pri výbere rozhodol aj vzhľad, vyzerá podla mňa fakt dosť dobre, aj spracovanie fajn. vnútorné postrovanie celkom príjemné, aj poduštičky na hodinky ok, sú tam "nadstavce" aj pre menšie rozmery hodiniek. Ja som si vybral čiernu verziu s klavírnym lakom, podla mňa paráda. mne sa do izby hodí, mám ho na stole pri PC s taktiež "klavírnou" skrinkou.keby mali dvierka ešte plynovú vzperu alebo ťažšie idúci mechanizmus, bolo by to top Hľadal som najprv winder s kolmým natáčaním no myslím,že tento má sklon ešte celkom prijateľný. Na mojich hodinkách bez problémov.miesta medzi hodinkami je myslím dosť. mám tam full size smpc a hamilton khaki field, obe 42mm a aj ked ich uložím korunkami k sebe je tam ešte dosť miesta.neviem čo by som ešte dodal, toš asi všetko...Prosim ta, ake su tie 4 rychlosti/programy? Ja som v tomto uplny laik. Upraveno 19. června 2015 uživatelem Roman-ZA
Roman-ZA Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Tiez som nasiel nieco taketo: http://www.ebay.de/itm/Watchwell-Uhrenbeweger-Asterion-V1-Holz-vier-Intervalle-Luxus-Vitrine-2-Uhren-/181776775545?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item2a52bd7979 Ja som laik, ja by som potreboval poradit, co si mam pri nom vsimat.
Mimo320 Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 (upraveno) je tam vlastne 5 programov, z toho sú 4 nastaviteľné.. pre tieto 4 si vieš zvlášť nastaviť rýchlosť (50, 750, 900 alebo 1000 otáčok/deň) + smer otáčania (alebo obojsmerne)piaty program je defaultne na 1000otáčok obojsmerne.takže medzi týmito programami si vieš prepínať... k tomuto môjmu som nenašiel presne ako často a ako dlho sa točí a kolko si robí prestávky.. ale robí si dosť krátke intervaly, určite sa netočí 5-10minút v kuse... Upraveno 19. června 2015 uživatelem Mimo320
Roman-ZA Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Ak tomu spravne chapem. Nastavim si 750 otacok, on si to automaticky rozlozi na 24 hodin a toci povedzme po 2 minuty v kuse.
Roman-ZA Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 A co vravis na tento: http://www.ebay.de/itm/TGW-005-Uhrenbeweger-Watch-winder-f-2-Uhren-ANGEBOT-/291487276438?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item43ddfedd96 ? 1 hodinu ide a 3 hodiny pauza. Zrejme ale nema programy.
Mimo320 Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 no, tento nastavitelné programy nemá. väčšinou sú na windroch také dve kolečká kde si nastavíš program a rýchlosť. ako napr tuhttp://blog.romanjewelers.com/wp-content/uploads/2013/02/watchwinder.jpgtento môj má lcd displej čo sa mi celkom páčilo.
Roman-ZA Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 Asi si vezmem ten tvoj. Paci sa mi aj dizajnovo.
Mimo320 Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 len do toho pri výbere som strávil pár hodín na nete, mne toto vyšiel ako ideálny kandidát, za fajn cenu
Janikkk Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Mozno naivna otazka..ale tie windery..ako sa napajaju? Bateria/siet?
Návštěvník Odesláno 27. června 2015 Nahlásit Odesláno 27. června 2015 Ten r.u.braun jsem mel asi rok a půl a úplně v pohode. Dokonce nebyl vubec slyset.
Roman-ZA Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 len do toho pri výbere som strávil pár hodín na nete, mne toto vyšiel ako ideálny kandidát, za fajn cenuTak ho uz mam. Som zvedavy, aky bude
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se