Návštěvník YPO Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 http://www.aukro.cz/item242212752_hodinky_...nos_stavu_.html Přesto že jsem se aukce neúčastnil, sledoval jsem ji a ejhle taky skrytá závada noa i nové hodinky mohou mít skrytou závadu
BIMBAM Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 noa i nové hodinky mohou mít skrytou závadu To mohou, ale není těch skrýtých závad na aukru nějak moc? Teď se nedozvíme na kolik se cena vyšplhá, když už byla někde kolem 3500,-Kč. Zajímalo by mě kolik by asi stály moje v nerezu. Ale nedělám si iluze, že nejsou poskládaný a někdo chce hodinky právě jenom do sbírky a vše původní. Nicméně jsem čekal na konečnou cenu
NIGHTinGALE Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 noa i nové hodinky mohou mít skrytou závadu UPŘÍMNĚ - pravý důvod se mi tam vypisovat nechtělo. Vím, do jaké částky chtěl nick Pecizek jít, protože u něj již delší dobu kupuji nože. A taky vím, kolik jsem za hodinky dal já. O dost méně... Částka v aukci už mi přišla tak vysoká, že bych prodej považoval za zlodějnu a proto jsem aukci zrušil a došlo k výměně za kvalitní nůž z jeho shopu. http://www.kvalitninoze.cz/scripts/index.php Jelikož byl na prvním místě, zrušení aukce nikomu neublížilo. Nešlo o prodej mimo Aukro, ale o směnu. Pokud by snad někdo měl o pravdivosti mých slov pochyby, Pecizek chodí i sem a jistě to rád potvrdí. Pokud by se snad někdo cítil poškozen stažením aukce, mohu dát na Aukro naprosto identické Sporty rovněž v NOS stavu a s originál krabičkou. Mám jich doma dost.
BIMBAM Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 To jsem nechtěl nikoho napadat, jestli to tak vyznělo, tak se omlouvám. Ale nechápu proč by mělo jít o zlodějnu, když někdo chce dát za hodinky takovou cenu, tak ať si je koupí. Já osobně bych za ty nerezy výše nechtěl míň jak 5000,- a necítil bych se jako zloděj, ale líbí se mi, takže je prodávat nebudu. Spíš jsem se smál tomu, že asi hodně lidí čekalo na kolik se vyšplhají. Ale kdybych měl přání koupit kvalitní nůž, udělal bych možná to samé. A nevím, proč by se někdo měl cítit poškozen, ať si na aukru najde jiné.
NIGHTinGALE Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 To jsem nechtěl nikoho napadat, jestli to tak vyznělo, tak se omlouvám. Ale nechápu proč by mělo jít o zlodějnu, když někdo chce dát za hodinky takovou cenu, tak ať si je koupí. Já osobně bych za ty nerezy výše nechtěl míň jak 5000,- a necítil bych se jako zloděj, ale líbí se mi, takže je prodávat nebudu. Spíš jsem se smál tomu, že asi hodně lidí čekalo na kolik se vyšplhají. Ale kdybych měl přání koupit kvalitní nůž, udělal bych možná to samé. A nevím, proč by se někdo měl cítit poškozen, ať si na aukru najde jiné. Neomlouvej se. Tys reagoval v pohodě. Spíš já jsem omluvu případným dražitelům dlužil. Šel by do 4.500Kč. Jestli by dal někdo víc, to netuším. Ale asi ne. Dal jsem za ně kdysi zlomek ceny, tedy už jsem to dál zvedat nechtěl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se