jarek Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Odesláno 13. září 2007 Setkal jsem se s ni na sluzobce v Helsinkach a zjistil ze je u nas taky coverhodinky.cz Znate ji nekdo? Swiss made-znamena to ze hodinky jsou delany komplet ve Svajcu? Diky
Návštěvník Snow Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Odesláno 13. září 2007 (upraveno) Setkal jsem se s ni na sluzobce v Helsinkach a zjistil ze je u nas taky coverhodinky.cz Znate ji nekdo? Swiss made-znamena to ze hodinky jsou delany komplet ve Svajcu? Diky Značku COVER, neznám, viděl jsem pár fotek a byl to jen quartz, jestli chceš hodinky obdobného, ale podstatně zvučnějšího jména, zkus http://www.corum.ch/, co znamená Swiss-made najdeš při využití funkce hledání na horní liště. EDIT : nenašel jsem žádnou zmínku o historii firmy, pouze všeobecné informace a to i na stránce http://www.coverwatches.com/ Upraveno 13. září 2007 uživatelem Snow
jarek Odesláno 13. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2007 Jenze Corum je v jine kategorii hodinek, mysli tim i cenove. V Helsinkach byl Cover k mani od 150 do 280 Euro, sice jenom Quartz(ETA)?, safirove sklo, chrono Proc by mel byt Quartz strojek spatny?
B.F.G. Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Odesláno 13. září 2007 Jenze Corum je v jine kategorii hodinek, mysli tim i cenove. V Helsinkach byl Cover k mani od 150 do 280 Euro, sice jenom Quartz(ETA)?, safirove sklo, chrono Proc by mel byt Quartz strojek spatny? Pokud se tady trochu začteš, tak na to přijdeš určitě sám. A je to tak lepší.
Návštěvník Snow Odesláno 13. září 2007 Nahlásit Odesláno 13. září 2007 Jediný quartz, který bych rád doma přivítal http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...&hl=citizen
mhenzel Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 Dobry den, ako dovozca tejto znacky by som chcel pridat nieco k teme: Historia znacky: Firma ma za sebou viac ako 28 rocnu historiu, bez takzvaneho vzkriesenia z popola ako to robia ine znacky(cize sa preda licencia), zalozili ju pani Ingoldovi, ide o cisto rodinnu firmu bez velkych firiem v pozadi, niekto povie ze to nie je dlho, napr. taky Hubolt ma kratsiu historiu a je na trhu kopec svajciarskych firiem ktore vstali z plamena a odvolavaju sa na historiu znacky. Okrem toho obaja pani pracovali na vysokych poziciach vo firmach ETA a TISSOT dlhe roky tak si myslim ze k hodinarctine maju co povedat. Firma zacala a doteraz aj ma specialnu vyrobu zakazkovu pre firmy ako Alfa Romeo, mnohe zvucne neziskove organizacie atd-vyroba hodiniek.Firma ponuka quartz ale aj automaty, samozrejme cenovo sa to neda zrovnavat s akciami na ebay nakolko na Ebay ide dost casto aj o fake a aj skuseny hodinar tazko rozozna original od falzifikatu, firma mala minuly tyzden ten isty problem ked americka firma ponukala ich hodinky cez ebay a dokonca americky amazon, pricom firma nepovoluje priamy predaj cez internet a uz vonkoncom nie cez ebay. Quartz alebo automat je pocitova otazka, quartz je kvalitny a opozdenie do 100 sekund(aj menej) rocne ako problem nevidim, niektore zvucne automaty maju opozdenie aj 6 sekund denne. Ja vlastnim automaty ktore su 60 rokov stare(DOXA), ale pre mna to je citova zalezitost, normalne nosim quartz, aj firmy ako Breitling a pod. ponukaju quarzt a ja na tom nevidim nic zle. Porovnavat znacku COVER a CORUM je myslim trocha od veci, nie kvoli kvalite ta sa vyrovna, ale kvoli cene kde je rozdiel priepastny, COVER zacina na cca 6000-11000 s safirovym sklom, chronograf, SWISS MADE, antialergicka ocel, motylikovy uzaver, ETA strojcek(pre damy perletove ciferniky, Swarovski kamene) lenze CORUM sa pohybuje v statisicoch. S pozdravom pekneho dna Henzel
boo-beek Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 Dobry den, ako dovozca tejto znacky by som chcel pridat nieco k teme: Historia znacky: Firma ma za sebou viac ako 28 rocnu historiu, bez takzvaneho vzkriesenia z popola ako to robia ine znacky(cize sa preda licencia), zalozili ju pani Ingoldovi, ide o cisto rodinnu firmu bez velkych firiem v pozadi, niekto povie ze to nie je dlho, napr. taky Hubolt ma kratsiu historiu a je na trhu kopec svajciarskych firiem ktore vstali z plamena a odvolavaju sa na historiu znacky. Okrem toho obaja pani pracovali na vysokych poziciach vo firmach ETA a TISSOT dlhe roky tak si myslim ze k hodinarctine maju co povedat. Firma zacala a doteraz aj ma specialnu vyrobu zakazkovu pre firmy ako Alfa Romeo, mnohe zvucne neziskove organizacie atd-vyroba hodiniek.Firma ponuka quartz ale aj automaty, samozrejme cenovo sa to neda zrovnavat s akciami na ebay nakolko na Ebay ide dost casto aj o fake a aj skuseny hodinar tazko rozozna original od falzifikatu, firma mala minuly tyzden ten isty problem ked americka firma ponukala ich hodinky cez ebay a dokonca americky amazon, pricom firma nepovoluje priamy predaj cez internet a uz vonkoncom nie cez ebay. Quartz alebo automat je pocitova otazka, quartz je kvalitny a opozdenie do 100 sekund(aj menej) rocne ako problem nevidim, niektore zvucne automaty maju opozdenie aj 6 sekund denne. Ja vlastnim automaty ktore su 60 rokov stare(DOXA), ale pre mna to je citova zalezitost, normalne nosim quartz, aj firmy ako Breitling a pod. ponukaju quarzt a ja na tom nevidim nic zle. Porovnavat znacku COVER a CORUM je myslim trocha od veci, nie kvoli kvalite ta sa vyrovna, ale kvoli cene kde je rozdiel priepastny, COVER zacina na cca 6000-11000 s safirovym sklom, chronograf, SWISS MADE, antialergicka ocel, motylikovy uzaver, ETA strojcek(pre damy perletove ciferniky, Swarovski kamene) lenze CORUM sa pohybuje v statisicoch. S pozdravom pekneho dna Henzel Diky ze reakci Je nekde k mani nejaky konkretni cenik? Na webu mne nektere kousky docela zaujaly a profil firmy, tak jak ji prezentujete, je mi sympaticky
kulix Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 Přikláním se k nějakému ceníčku..Některé modely jsou celkem povedené hlavně s cal.7750..
mhenzel Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 Dobry den, dakujem za odozvy. Nejaky cennik preposlem priamo na maily, neviem ci som to spominal, ale kazda svajciarska firma ktora to trochu mysli vazne zakazuje predaje cez internet, kvoli zaplaveniu trhu falzifikatmi a znizovaniu imidzu firmy. Mechanicke kalibre(aj chrono) su od ETA dodavane pre COVER upravene co sa tyka dekoru Perlée a kvalita je najvyssia Elaborée-cena za automaty nie je nizka aj hlavne kvoli celkovej kvalite hodiniek, avsak tieto automaty nosia aj niektory zahranicny statnici a aj vysoky sefovia niektorych firiem napr. Alfa Romeo. Ocel aj puzdro je robene z tej istej ocele a takej uprave ako Breitling, safirove sklo je u automatov automaticky, myslim ze aj motylikovy uzaver. Vsetko je to orig. SWISS MADE, fabricka je v Solothurne. Dodacia doba je teraz momentalne dlhsia co sa mi velmi nepaci, ale plan na tento rok uz bol rozpredany na vystave v Baseli. Poprosim o trosku trpezlivosti a ja vam tie cenniky zaslem. Podla mojho nazoru je velmi dobry pomer kvalita/materialy/cena hlavne u hodiniek s quartz strojcekmi v porovnani s inymi firmami, nebudem ich menovat, lebo to nie je styl predaja pre mna ociernovat ine znacky. S pozdravom Henzel
dajko Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 Zde jsou ceny COVER http://www.swiss-knife.com/EN/hs/cover-watches/M5.html
mhenzel Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 V prvom rade dakujem Dajkovi, ze ma upozornil na tu stranku, nakolko je internetovy predaj danych hodiniek zakazany!!! A to plati ako pre Svajciarsko tak pre ine krajiny. Neskor preposlem cennik tak ako bol stanoveny vyrobcom COVER!!! podotykam nie nasou firmou, ceny budu obsahovat dovoznu dan a clo, DPH. S pozdravom Henzel
Vincent Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 Pane Henzl, upravte si na vašich stránkách slova jako dizajn apod. Působí to divně, i když chápu, že ve slovenštině je to OK. Nic ve zlém, ale praští to do očí.
boo-beek Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 OK tedy, jestli bych mohl poprosit ten cenicek na kontrabasnik(zavinac)gmail(tecka)com. Diky
mhenzel Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 Vazeny pan Vincent, dakujem za upozornenie, firma robiaca pre nas webdesig dostala podklady v slovencine, stranka ale mala byt komplet v cestine. Ked si vsimnete tak niektore veci su robene design a niektore dizajn, upozornim ich aby to dali do poriadku.
boo-beek Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 Vazeny pan Vincent, dakujem za upozornenie, firma robiaca pre nas webdesig dostala podklady v slovencine, stranka ale mala byt komplet v cestine. Ked si vsimnete tak niektore veci su robene design a niektore dizajn, upozornim ich aby to dali do poriadku. Ehm... mohl bych se zeptat, jaka je adresa tech stranek? Rad bych se podival...
mhenzel Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 Dobry den, cennik som preposlal boo-beek. Z koncovej ceny je mozna zlava 25% nakolko sme dovozca. Cennik MOC je dany vyrobcom. Ceny obsahuju vsetky dane a cla. S pozdravom Henzel
mhenzel Odesláno 15. září 2007 Nahlásit Odesláno 15. září 2007 Uz by mala byt upravena stranka, co sa tyka slova dizajn. S pozdravom Henzel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se