Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj Všem,

dostal jsem po pradědečkovi tyto krásné kapesní hodinky, které mě absolutně uchvátili, ale bohužel jsem se k nim nic nedozvěděl. Hledám na internetu, v knížkách, ale nikde nic.

Chtěl jsem Vás moc poprosit, jestli by jste někdo alespoň něco neidentifikovali? Zajímá mě určitě každá maličkost.

Všem moc děkuji a přeji hezký den

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem MilaZet
Odesláno
Jo, clovece, tak na tuhle otazku jsem (nejen) tu taky hledal odpoved...

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...40&hl=romeo

Kazdopadne jsem jim dopral generalku a porad patri mezi nejoblibenejsi :)

Moc děkuju, máme k nim doma speciální vztah, tak se snažím něco dopátrat. Jinak jsem je měl u hodináře a protože jsem je po X letech natáhl a jdou téměř přesně ( 3vteřiny/24hodin ) tak nemá smysl do nich zasahovat. Ty Tvoje jsou taky moc pěkný. Jěště jednou moc děkuju.

Odesláno
Mam podobne, akorat misto standart je tam Chronometre. Bohuzel ani nevim, jestli jsou stare 50, nebo 100 let..

Moc děkuju, taky nevím, ale možná se pokusím alespoň zjistit od kdy se používá "SWISS MADE".

• po měsících...
Odesláno

Rád bych se zeptal, jestli někdo z kolegů zjistil něco více o těchhle hodinkách... I já mám jedny Romeo standard - přesně jdoucí, s hezky modřenými ručkami a rád bych se dověděl něco více...

PS: Může někdo poradit, co dělat když zadní dýnko nejde po těch desítkách let otevřít? Nemáte na to mistři hodináři nějaký šikovný trik?

• po měsících...
Odesláno
Rád bych se zeptal, jestli někdo z kolegů zjistil něco více o těchhle hodinkách... I já mám jedny Romeo standard - přesně jdoucí, s hezky modřenými ručkami a rád bych se dověděl něco více...

PS: Může někdo poradit, co dělat když zadní dýnko nejde po těch desítkách let otevřít? Nemáte na to mistři hodináři nějaký šikovný trik?

Zkus je dat do lednice a pak na zadni plast (nemyslim plast jako PU, PVC, ... ale plast jako "Plaasht" :D ) prilozit neco horkeho - mel by se trochu roztahnout, zbytek ne... Ale musis rychle ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...