Čajíček Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Zdravím. Mám Schaumburg Aquamatic 3, které potřebují servis jako sůl. Nevíte někdo na koho se obrátit ohledně servisu? Stačilo by mi, kdyby mi někdo byl schopen říct odhadem na kolik by to vyšlo. Potřeboval bych vědět jestli to má smysl, nebo se na ně mám vykašlat. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 3. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2017 Zdravím. Mám Schaumburg Aquamatic 3, které potřebují servis jako sůl. Nevíte někdo na koho se obrátit ohledně servisu? Stačilo by mi, kdyby mi někdo byl schopen říct odhadem na kolik by to vyšlo. Potřeboval bych vědět jestli to má smysl, nebo se na ně mám vykašlat. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Napíšte mi prosím správu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standastanda Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Ahoj, prosím o další novinky od Schaumburg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2021 Také by mě zajímalo, jak to s nimi u nás aktuálně vypadá, pokukuji po Urbanic One Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2021 Ked otvoria, mozes sa prist pozriet https://www.domhodinmax.sk/schaumburg-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se