dolf78 Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Zdravím,nevíte prosím někdo o slušným hodináři z Varů, nebo okolí? Mám automaty Vostok europe Anchar a asi mi vypadl kamínek či co - zkrátka hodinky jdou, ale vevnitř se něco uvolnilo. Díky za tip
Dantechno Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 (upraveno) Ja vsechno resim v praze u KaM .... EDIT: Taky si rad necham poradit.. Upraveno 24. srpna 2015 uživatelem Dantechno
villain83 Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 A ja u tondaka v Liberci.Zabal je a posli po domluve postou,druhej den jsou na miste...
tondako Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Ve Varech hodinaří můj kamarád Pavel Svoboda, jestli chceš pošlu ti SZ na něho telefon.
dolf78 Odesláno 24. srpna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 díky za tipy,tondako za kontakt budu rád - dík, nevíš jestli umí i tlakovku na 30 barů?
Dantechno Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 A udela mi tuning na seikach? Safir, rucky ,datovy venec....
Hasič Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2015 Ja vsechno resim v praze u KaM .... EDIT: Taky si rad necham poradit..Dane, zkus fazera. Je to fakt machr!
tondako Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Odesláno 9. září 2015 Tenhle dotaz je pro Dolfa co tohle vlákno založil. Jak jsi dopadl u Pavla Svobody? Bylo by dobrý pro další lidičky z okolí Varů, vědět jestli ti pomohl a jak. Třeba bys mu tady mohl jako poděkování udělat reklamu, anebo jestli to bylo blbý doporučení a nepomohl ti, tak sem napsat - ,,k němu né''. Tak se to tady myslím dělá,né
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se