Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jeste nez udelas ze slepe lasky nejakou akci, zkus si je na ruku. Pac ja bych se svyma 17,5cm asi problem nemel, ale vetsina clenu hodinky pod 40mm povazuje za male. A je fakt ze tady se nekona zadna divocina v podobe masivnich tlacitek nebo lunety, ktera opticky hodinky zvetsi. Takze pozor aby se ti po vyzkouseni velkych hodinek tyhle nezdaly male.

Velikost je prave pro mne idealni. Mam 17cm zapesti a v soucasne dobe nosim ML Pontos 43mm, které mi jsou prece jen trochu vetsi, tak prodavam :crying_anim02: Ale je jasne ze si je jeste zkusim.... :smile_anim:

Odesláno

Ajo, zapomel jsem. Videl jsem je v prodejnim vlaknu. Jinak je fakt, ze je to u kazdych hodinek jinak. Ja chtel nakonec jit do tech malejch bondovek co byli na prodej, koho jsem se pres SZ ptal ten me od toho zrazoval. Nakonec to dopadlo tak, ze jsem je dvakrat podle fotky 1:1 vystrihnul z papiru a zkousel jak by se mi nosili:-) Byli 36,5mm a cifernik 26mm a tak dlouho jsem vahal az byli pryc. Ikdyz dneska si rikam - nastesti pro me. Taky jsem doma oprasil dvoje hodinky stejnych rozmeru (az na korunky) ktere jsem s hrdosti jeste vloni nosil. Prvni hodinu mi to prislo smesne male, pak uz jsem si zacal zvykat:-) Ono to vnimani velikosti hodinek mi prijde u kazdeho cloveka hodne subjektivni a tvar hodinek take udela hodne. ale trendy jsou trendy...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...