Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chystám se do Japonska. Jako suvenýr nebude nic lepšího než Seiko :-)

Doufám, že se mi podaří navštívit Seiko museum. Ale od místních si nechám poradit

- kde (v Tokyu) nakupovat hodinky

- případně jaký model si mám v JP pořídít :-)

Díky!

Odesláno

To máš těžký, když nenapíšeš, jestli koukáš po pětkách za litr, nebo GS chrono za čtvrt mega. Obecně každopádně neprohloupíš třeba při nákupu MM. Ideální je nakupovat ve velkejch elektro obchodech, ač to na první pohled nevypadá, i ty GS maj. Takže - Bic Camera, Yodobashi. Ty maj pobočky Shinjuku, Akihabara, na více místech. 

Já tam svý MM kupoval na Shinjuku, něco jako "watch.jp"(?), čtyři patra jenom hodinky. Ale kde přesně to bylo, to dohromady nedám.

Obecně se tam teda nakupujou, minimálně Seika, Citizeny, Orienty, fakt dobře. Jo a pamatuju si skvělý ceny na Bally.

Pak dej report z toho Seika muzea, zajímalo by mě, jestli je tam furt ten stejnej průvodce:)

Odesláno (upraveno)

Já tam svý MM kupoval na Shinjuku, něco jako "watch.jp"(?), čtyři patra jenom hodinky. Ale kde přesně to bylo, to dohromady nedám.

Myslím, že mluvíš o http://www.tokyotimes.com/tokyo-watches/ , je to pět pater hodinek, taky jsem tam bloudil a slintal ;)

Edit: pořád ta web adresa hází nesmyslně někam jinam, snad se mi to povede upravit...

Edit 2: jo, už to funguje...

Upraveno uživatelem JaRooN

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...