Filini Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2009 Je mi sice už 38, ale v "zanzibáru" jsem skoro každý pátek - své PO jsem si určitě nepořizoval proto, abych s nima udivoval své okolí... Prostě se mi líbí, proto jsem je chtěl a neřeším, co si kdo o jejich pravosti myslí. A když nějaký "znalec" tvrdí, že jsou to určitě fejky, tak mu to s klidem odsouhlasím - a mám klid... Mas pravdu, musim sa na to aj ja nastelovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozka Odesláno 15. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2009 Taky hlasuju pro Omegy ... Mám oboje a ani na jedny si nemůžu stěžovat. Longines chápu tak, že je to stará dobrá klasika, spíš elegantní a lehčí hodinky. Moderní Omegy na mě působí jako celkově robustnější, sportovnější a víc efektní. Ale podle mě jsou Omegy víc typické, mají konkrétnější "charakter", kterým se vyznačují. Takže pokud přežiješ humbuk s reklamou a nevadí Ti těžší hodinky, doporučoval bych Omega ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se