Harwey Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Veronika: skus pozriet tu https://www.antik-hovorka.cz/prim/?search=py%C5%BDamo este sa tam nejake pekne daju najst:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeronikaEl Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2018 Veronika:skus pozriet tuhttps://www.antik-hovorka.cz/prim/?search=pyŽamoeste sa tam nejake pekne daju najst:)Vdaka;), uz pozeram aj tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Moje prvni pyzamo a hned navlict a cumet na tv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Nic bych nedal za to že pod tou košilí máš nějaký další ! Ale jsou to pěkný kousky ! U TV je pouzdro přechromovávaný ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2018 Nic bych nedal za to že pod tou košilí máš nějaký další ! Ale jsou to pěkný kousky ! U TV je pouzdro přechromovávaný ?Myslim,ze jo. Ja to tak koupil. Ale hrany mi prijdou oblejsi nez u zlatych, co mam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Sešly se u mne troje šedé. Jiný odstín šedého ciferníku, jiné ručky. Co je správně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Ahoj,snad to má vypadat takhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Správné je za ,,A,, ,ty co mají nejtenčí ručky.Sešly se u mne troje šedé. Jiný odstín šedého ciferníku, jiné ručky. Co je správně? PRODEJ 2019 105.jpg PRODEJ 2019 106.jpg PRODEJ 2019 107.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 To Senior1949 krásná sbírka a krásné stavy hodinek gratulace:-):-):-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Ahoj,snad to má vypadat takhle?Co to je za plato, kde se to dá sehnat? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Jó tak to by mě taky zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Bych to tipoval na plato na mince https://obchod.numismatika.com/cz-detail-1162-plato-na-mince-s-4x-6-policek-do-prumeru-42-mm-kulate.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Ano, je to plato na mince .Prodávají různou velikost a hloubku .Já je koupil na blešáku v Ostravě a hoch měl veliký výběr .Velikostně a hloubkou měl pouze 5 kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Ano, je to plato na mince .Prodávají různou velikost a hloubku .Já je koupil na blešáku v Ostravě a hoch měl veliký výběr .Velikostně a hloubkou měl pouze 5 kusů.A jakou hloubku a průměr mají ty tvé plata?Vypadají parádně!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lobevlad Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 "Pyžamová párty" na oživenie vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se