Jiří_99 Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 Zdravím zdejší hodinářské blázny, chytlo mě kouzlo Géček a chtěl bych si pořídit Ga - 110MB - 1A, modul mají myslím 5146. http://hodinky.heureka.cz/casio-ga-110mb-1a/specifikace/#section Můžete mi prosím napsat - poradit, jestli jde trvale nastavit, aby na displeji nebyl čas, ale datum? Když na hodinky mrknu, je pro mě podstatné vidět čas, datum a den.Samozřejmě přivítám i jiné rady a postřehy.Mnohokrát děkuji zkušenějším.Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Dá sa nastaviť, aby ti na displeji namiesto času ukazovalo len dátum, je to rovnaké, ako na mojich Géčkach, akurát, že ja mám typ AWG-M100-1AER. V prípade tebou požadovaného nastavenia, sa ti na displeji zobrazuje deň, sekundy, a dátum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 quattroRS: opravdu přínosný příspěvek, cos tím jako chtěl říct? Hlavně že se Jiří dozvěděl, jak to teda nastavit. Nehledě na to, že AWG-M100 mají zcela odlišný modul než ty GA-110. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Tak tu ani tak nejde o typ modulu, ale o funkčnú výbavu, a sám mám skúsenosť, že takmer na všetkých ana-digi Casiách, sa toto dá nastaviť, takže práve preto som mu to povedal, mám to vyskúšané na mnohých typoch ana-digi Casio, je síce pravda, že priamo tento model som v rukách nemal, ale týmto, že sa to tak dá nastaviť aj na tomto modeli, som si takmer istý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Tady je originální manuál na GA-110: http://mygshock.com/casio-manual/5146/ Zdá se, že datum na spodním displeji je jeden z normálních módů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 5. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 (upraveno) Ano, jde to nastavit. Už jsem na netu našel manuál a i díky jednomu zdejšímu zkušenému uživateli, který mi poradil co a jak.Každopádně děkuji za reakce. (y) Upraveno 5. listopadu 2015 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Nech slúžia dobre dlhé roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 5. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Děkuji. No, nakonec jsem se rozhodl pro starou dobrou klasiku GW-M5610.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Tak to si sa dobre rozhodol, tie hodinky sú za tú cenu famózne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se