Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Znova vystavujem hodinky, ktoré som pred pár týždňami predal spolu s ďalšími 4 inými tu na fóre. Záujemca si ich objednal a nechal poslať na adresu a dobierku. Po cca mesiaci sa mi balík vrátil ako neprevzatý - adresát nenájdený. Samozrejme som znova kontaktoval toho kupujúceho, omluvil sa mi, ale už som odmietol poslať na dobierku a dal som mu účet. Samozrejme, od vtedy sa neozval. Preto nerád, ale musím upozorniť na užívateľa "kristjan" a osobu Kristjan Laski Český Krumlov. 0 príspevkov mi malo dať vedieť, že si tu niekto robí srandu a iba necháva hodinky posielať hore dole.... POZOR!

Keď som túto informáciu napísal v inzeráte, o pár minút mi kristjan napísal SZ nasledovného textu:

"kristjan  Dnes, 13:17

:) koukam ze si nastvany , ale resil jsem ted jine hodinky , a musim uznat ze jsem se nezachoval ferove :/ bohuzel , timto se omlouvam "

Takže mi nevedel odpísať na moje dotazy, ale okamžite ako sa tu objavil text o jeho zachovaní sa, ihneď reagoval...

Odesláno

Tak hodinky jste poslal , ale o tom ze jste je poslal jste me neinformoval , neposlal jste ani trackovaci cislo, neodpovedel jste mi na 2 zpravy.

Bohuzel jsem zmeskal doruceni ( pravdepodobne jsem nebyl doma) pote jsem se dal do jine akvizice .

A je docela sobecke a (trapne) ze se zminujete pouze o tom jaky ja jsem grazl. O tom ze jste ignoroval vy me , o tom jste se "zapomel" zminit .

Odesláno

"kristjan  Dnes, 13:17

:) koukam ze si nastvany , ale resil jsem ted jine hodinky , a musim uznat ze jsem se nezachoval ferove :/ bohuzel , timto se omlouvam "

V 17. 11. 2015 v 11:19, kristjan napsal:

Tak hodinky jste poslal , ale o tom ze jste je poslal jste me neinformoval , neposlal jste ani trackovaci cislo, neodpovedel jste mi na 2 zpravy.
Bohuzel jsem zmeskal doruceni ( pravdepodobne jsem nebyl doma) pote jsem se dal do jine akvizice .

A je docela sobecke a (trapne) ze se zminujete pouze o tom jaky ja jsem grazl. O tom ze jste ignoroval vy me , o tom jste se "zapomel" zminit .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...