mpark Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 Ahoj, máte někdo možnost koupit v zahraničí Orientky "ORIENT CEM65002DW" modrý automatky co vypadajky jak Omegy? Já na e-bay kupovat nechci, poradíte? Jsem z Prahy 4. A nebo koupím od někoho, kdo by je měl zrovna na prodej. Marek
Návštěvník YPO Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 nechápu ten obrázek Citizen,ale budiž pokud myslíš tyhle - tak je mají tady: http://www.hodinky-koscom.cz/Orient-CEM65002D-I8955.html
mpark Odesláno 12. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2007 nechápu ten obrázek Citizen,ale budiž pokud myslíš tyhle - tak je mají tady: http://www.hodinky-koscom.cz/Orient-CEM65002D-I8955.html Ty citizeny je můj podpis a nějak jsem zatím nepřišel na to, jak se ho tady na novým fóru zbavit. Jo, jsou to ty Orienty, ale nemám zájem je kupovat v česku, v usa a jinde vyjdou i za poloviční cenu při dnešním kurzu koruny, nevím jak to tady sleduješ, ale 90 % lidí tady co ty hodinky má, za ně určitě nedala 4k, protože je nekupovali v čr, alei v zahraničí i za skoro poloviční cenu. Jen mě zajímalo, jestli by byl někdo ochotnej, kdo má s nakupováním po netu z usa zkušenosti, mi ty hodiny objednat, kdo má i zkušenosti, že u celníků neplatí nic atd...Dělával to Kubson, ale nemůžu mu poslat soukromou zprávu, pač má plno.:-) Nebo mi dejte odkaz kromě e-buy, kdeje dobrý prověřený e-shop a kde se daj sehnat. Já mám zkušenosti s www.21jewels.com, ale tam je Freddy nemá.
Stoner Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 (upraveno) Zkus požádat Afrikab, mně pohohl s nákupem na e-bay.de Upraveno 12. října 2007 uživatelem Stoner
afrikab Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 nejaky prodejce z eBay se jiste najde. Ale celniky ti nikdo 100% nezaruci.
mpark Odesláno 12. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2007 nejaky prodejce z eBay se jiste najde. Ale celniky ti nikdo 100% nezaruci. Pod jakým označením se ty hodinky tam prodávají? Oni to tam mastěj jak je napadne. A máte někdo nějakou dobrou zkušenost s prodejcem, který ty hodnky má? Že bych to eBay zkusil taky...
afrikab Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Pod jakým označením se ty hodinky tam prodávají? Oni to tam mastěj jak je napadne. A máte někdo nějakou dobrou zkušenost s prodejcem, který ty hodnky má? Že bych to eBay zkusil taky... Staci se orientovat podle feedbacku. I kdyby se neco stalo a on ty hodinky neposlal, pri platbe pres PayPal se da vzdycky aukce vyreklamovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se