Rufanius Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Zdravím velevážené fórum, vzhledem k tomu že jsem si nedávno pořídil Omegy, bych chtěl svým EBELům dopřát velkou lazebnickou kůru po 5ti letech, včerně leštění. Jedná se o Ebel classic hexagon GMT a pokud by to bylo možné tak bych je nechal i rád nachronometrovat protože se mi začali zpožďovat o více jak 10s denně. Jsem schopen dojet kamkoliv ale pokud byl někdo opravdu dobrý od Pardubic po Prahu tak by to bylo ideální. Děkuji předem za spolehlivé tipy.
villain83 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) Ahoj,nevim,jestli ti je nekdo nachronometruje,ale seridit by mely jit zcela urcite.Pokud trochu pohledas,najdes zde seznam proverenych hodinaru.Staci si nejakyho vybrat a oslovit ho pres SZ.Lazebnik tu mozna taky nejakej bude,ale spis bych je sveril hodinari;-) Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem villain83
Rufanius Odesláno 29. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 OK zkusím prozkoumat nějaká vlákna. Spíš mě zajímalo jestli nemá někdo nějakou zkušenost s podobným požadavkem. Vím že chronometr bude asi oříšek ale třeba to někdo nabízí... v nejhorším případě je pošlu přímo do EBEL servisu ve švajcu a tam to nabízí jako set za 300 EUR včetně přeleštění.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se