swan Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 Dobrý večer, co tomu říkáte. Zvlášt zajímavé jsou oficiální stránky této "renomované značky" Většina "exemplářů" je s nečím co připomíná tourbilon a všechno za fixní cenu 2,5tis$. http://www.aukro.cz/item256594583_panske_l...y_rousseau.html http://www.rousseauwatches.com
xlaque Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 Krasna historia,to vymysleli sami ? Cela ta kolekcia je na 95 % odfakeovany Girard Perregaux,hlavne model CADENZA je nadherny
grga_pitic Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 Presunout toto vlakno do cinskych hodinek
swan Odesláno 19. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2007 No ono je tam poznat vícero značek. Patek Philippe, Frederique constant, Vacheron...Nejhorší na tom je že tihle prodejci vlastně zákon nijak neporušují. Například na jediných hodinkách neuvidíte swiss made, i když to podle historie hodinky z Ženevy jsou, v popisu není uveden tourbillon i když jej hodinky podle fotografie očividně "mají". Tím vším by se samozřejmě dopustili protizákoného jednání a na to si ti pacholci dávají pozor. Psal jsem dneska jednomu takovému prodejci jestli se alespoň trošku nestydí a tohle jsem dostal:-) : Koho se tu snazite osocovat? Hodinky jsou 100% autenticke a originalni!!! Kdybych nebyla presvedcena,ze jsou originalni, nenabizela bych vraceni penez...nemyslite? Nikdo tu nechce nikoho okradat a jediny kdo se tu snazi neco vyhrotit jste vy. Vyhrozovat muzete svym detem,ale na me to nezkousejte. A davejte si pozor, abych neposlala nekoho ja na vas! Sbohem!
Olda Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 (upraveno) No opravdu hezké. Webové stránky jsou dobré jenom k prezentaci dojímavé historie firmy většinou těsně spjaté se staletou rodinou tradicí výroby hodin v Kantonu. Oprava: kantonu Jura. Tourbilon to připomíná jen velmi vzdáleně. Průhledu na nepokoj se říká open heart a pokud je průhledný strojek skrz je to skeleton (pojmenováno na počest jednoho člena Chronomagu). Tak xlague mě s historií předběhl. Upraveno 19. října 2007 uživatelem Olda
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se