GeoRge_ Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Dobrý den pánové,k vánocům jsem si udělal radost a koupil jsem si tyto Seika. Nejsem si jist, jestli si tento model na foru již objevil. Nicméně tyto hodinky mám v plánu používat jako každodení otloukánky a budu je brát na ruku vždy když příjdu z práce. Jedná se o menší subtilnější hodinky o velikosti 36. Trochu jsem se toho bál, jelikož běžně nosím Laco Valencia o velikosti 42. Tudíž rozdíl je značný. Hodinky nosím i na spaní a musím říct, že je to příjemné usínat přitom sladkém tikání automatických hodinek. Budu rád za veškeré Vaše názory!
Bonder Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 pěkné, pěkné. Tyhle pětky vidím poprvé. velikost nic pro mě teda, ale moc pěkný cifr a tah. jaký mají stroj a jaká je lumi?
GeoRge_ Odesláno 3. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Bonder: Lumi je parádní tuhle jsem se vzbudil v pět ráno na toaletu a čas šel krásně odečíst. Narazil jsem na ně náhodou a líbila se mi ta kombinace. Navíc jsem neměl nic s tahem . V Calibrech moc zběhlý tedy nejsem ale jedná se o cal. 7S26. Možná bych se mohl nechat poučit od zkušenějších kolegů, co to je za kalibr a kde má své mouchy .
GeoRge_ Odesláno 3. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 Něco o kalibru jsem našel tady: http://www.watchfreeks.com/23-seiko/20169-very-good-review-seiko-7s26-movement.html Vypadá to, že se dává do pětkových řad.
Ruiz.aw Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 (upraveno) Ahoj, 7s26a výroba od roku 1996 a 7s26b co máš ty rok 2006. Jsou bez manuálního natahu a hackingu, ale je to oblíbený strojek, zejména pro svou odolnost. Mimochodem, dávali se i do monster a 00sedmiček. Nástupce je od roku 2008 typ 4r15. Edit: Hodinky jsou fešné :-) Upraveno 3. ledna 2016 uživatelem Ruiz.aw
GeoRge_ Odesláno 3. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2016 V 3. 1. 2016 v 20:06, Ruiz.aw napsal: Ahoj, 7s26a výroba od roku 1996 a 7s26b co máš ty rok 2006. Jsou bez manuálního natahu a hackingu, ale je to oblíbený strojek, zejména pro svou odolnost. Mimochodem, dávali se i do monster a 00sedmiček. Nástupce je od roku 2008 typ 4r15. Dík se seš dobrej!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se