Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Mitak
Odesláno

Nějaké změny nás určitě čekají. Na iPhonu mám stažený nový katalog 2016, kde už jsou 662 a 663, které mají kalibr P3000. Ten má ale nově úplně jiné zakrytování, jiné než u mých 372, nikde jsem o tom zatím nečetl.

Odesláno

tyve chlapi, me to bude jeste par mesicu trvat, nez dodelam projekt, ja nemuzu nakupovat uz ted a pokazdy kdyz se tohle vlakno refreshne, tak to se mnou neskutecne clouma a to jak 372 tak 422..

Návštěvník Mitak
Odesláno

Řekl bych, že ty 47 mm modely budou spíš přibývat, než ubývat. Když sleduju ten Facebook, všichni asiati jsou úplně zblblí do co největších hodinek.

Odesláno

No spis abych nepromeskal ty plexi modely. Potrebuju to porovnat na zivo, abych si ujasnil, jestli pro me plexi ma smysl, nebo jestli jit do safiru. A pokud by me zaujalo plexi a je pravda, ze se ukoncujou, tak mam casu nemnoho..

Návštěvník Mitak
Odesláno

Ty nové 663 mají taky plexi, takže je neukončujou a jsou to skoro stejné hodinky, jen mají malovaný hnědý cifr.

Návštěvník Mitak
Odesláno

No hele naživo mezi 422 a 372 rozdíl ve skle moc nevnímám, protože ta velikost a klenutost mě zaujme mnohem víc a na podružné rozdíly není čas ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...