Argon Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Tak mám tu troje hodinky Omega, letecké s označením ck-2042. Schválně co si o nich myslíte a jaký je v nich rozdíl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Že ty druhý jsou reedice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 7. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 jasan :-) a co ty třetí? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 (upraveno) Ty první, co jsou nadepsaný Omega puvodni.JPG jsou původní Omega pilotky, ty druhý, co jsou nadepsaný Omega reedice.JPG jsou reedice těch původních pilotek a ty třetí, co jsou nadepsaný Omega.JPG (a foto stažený odtud: http://www.graceful-watches.com/CK-2042-37203.html) jsou repliky. Upraveno 7. února 2016 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Repliky, jakože fejk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 7. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Ty první, co jsou nadepsaný Omega puvodni.JPG jsou původní Omega pilotky, ty druhý, co jsou nadepsaný Omega reedice.JPG jsou reedice těch původních pilotek a ty třetí, co jsou nadepsaný Omega.JPG (a foto stažený odtud: http://www.graceful-watches.com/CK-2042-37203.html) jsou repliky. Ty zkazíš každou legraci :-(, čekal jsem co vše se tu objeví... ale je to tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Sorry, nešlo to jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 8. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Sorry, nešlo to jinak... Moje chyba, neměl jsem to nechat pojmenované. Jak jsi zjistil adresu, ze které jsem zkopčil tu repliku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Collection, dvě l. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se