Michelin Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Mozna budu za blbce, ale neda mi to se nezeptat.Ktere modely PO maji dvojitou lumi (jina barva minutovky a hodinovky)?Je to jen u 45,5 a nebo i u 42? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Ahoj je to kaliber 8500 cize novsi model :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Jak pravi Ave a bez ohledu na velikost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 I kalibr 9300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 15. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Super, dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Je zajímavé, že já mám 42mm liquidmetalky, kalibr 2500 a pokud lumi nasvítím normálně třeba žárovkou nebo sluncem, tak svítí namodrale. Pokud jsem ale třeba v baru a je tam UV světlo, tak je lumi také dvojbarevná..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se