jenik77 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 http://www.panerainovelties.com/en/novelties-2016/ nevím, jestli to tu už někde není, ale ty nové cifry jsou vážně super
Conrad Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 Nevím snad naživo ale cifernik vzor jutoveho pytle a sausage
petik16 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 Panerai Luminor Submersible Automatic Acciaio Viac na ich official page alebo tuna niečo málo... http://wristreview.com/?p=21765 Movement Automatic mechanical, exclusive Panerai OP III calibre, 13? lignes, 21 jewels, PANERAI personalised oscillating weight. Glucydur? balance, 28,800 alternations/hour. Incabloc? anti-shock device. Power reserve 42 hours. Côtes de Gen?ve decoration on the bridges. It is tested and certified by C.O.S.C. Functions Hours, Minutes, Small Seconds, Date, Calculation of immersion time Case Diameter 44 mm, AISI 316L Polished Steel Bezel Brushed steel. Anti - clockwise rotating bezel with graduated scale for measuring the duration of immersions and ratchet click at minute intervals., Divers Professional Calculation of immersion time Back Screw, Steel Device protecting the crown (Protected as a trademark) Brushed Steel Dial Black with applied luminous dots and Arabic numerals. Date at 3 o?clock, seconds at 9 o?clock. Crystal Sapphire crystal formed of corundum Water Resistance 30 bar (~300 metres) Strap Caoutchouc, Black, -, 24/22 MM Standard?
petik16 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 V 29. 2. 2016 v 9:22, Conrad napsal: Nevím snad naživo ale cifernik vzor jutoveho pytle a sausageTiež mi to veľmi nesedí, hlavne ten pásikavý mi príde nejak zanedbane a nepremyslene.. prvý ešte by som prehltol, no určite nezaplatil
LovecK Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 Jen dotaz, co maji spolecnyho 024 a novinky 2016? Ale treba mi neco uniklo...
petik16 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Odesláno 29. února 2016 jeemine ja som to nechcel dať tuna, len som toho mal viac otvorené a som sa, ehm, netrafil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se