vrcan Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Ano to mam podobnu obavu, navyse cierna vrstva je tenka, ako pri kazdom inom type povrchovky.Asi az cas ukaze ked sa damest preveri roznymi situaciami... myslim ze aj tak ide o najlepsiu moznu povrchovku v sucasnosti
MJ. Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 to by sme sa asi nedockali ani do sudneho dna....tim si nejsem úplně jistej. Kristian měl damestovky a nožky od stěžejek poškrábaný měl. Nakonec se to řešilo v záruce, ale i tak. Zajímá mě jestli to byl ojedinělej problém nebo toho je víc.
xcmaniax Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 tim si nejsem úplně jistej. Kristian měl damestovky a nožky od stěžejek poškrábaný měl. Nakonec se to řešilo v záruce, ale i tak. Zajímá mě jestli to byl ojedinělej problém nebo toho je víc.Tyhle hodinky myslím nakonec skončili u mně a problém je snad vyřešenej. Povrch je v pohodě. Černý hodinky mají něco do sebe - tak se nepatlají, ale zase je na nich v místě kontaktu s řemínkem dost vidět prach.
MJ. Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Tyhle hodinky myslím nakonec skončili u mněVyřešeno předtim než si je pořídil, nebo si to řešil ty? By mě zajímalo jestli měnily pouzdro nebo ten damest.
xcmaniax Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Vyřešeno předtim než si je pořídil, nebo si to řešil ty? By mě zajímalo jestli měnily pouzdro nebo ten damest.Před. Dle informace od předchozího majitele se měnilo celé pouzdro.
vrcan Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Zaujimave... najma by som rad vedel, ci islo o ojedinelu chybu puzdra, napr. zle aplikovany damest apod.... alebo proste damest nie je taky tuhy ako by mal a preto radsej Damasko potichucky vymenilo cele telo, nech si nerobia zlu reklamu... mozne je aj to.... snad sa dozvieme casom ako to je...aj koli mojej velkej zvedavosti ohladom damestu musim jedny mat uz len koli tomu :-)
villain83 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 (upraveno) No, to pouzdro bylo na nozkach dodrbany jako prase, neslo o jeden skrabanecek, takze bych to tipoval spis na mizernej kus, respektive spatne udelanou povrchovku. Vymena pouzdra bylo snazsi a urcite pro obe strany rychlejsi reseni, nez to obrousit a nanaset zpatky. Ale tak stane se, dulezity je, ze nepicovali a promptne to poresili ku spokojenosti zakaznika. Vsichni jsou happy, ja bych z toho nedelal vedu. Upraveno 29. dubna 2016 uživatelem villain83
MJ. Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Odesláno 2. května 2016 déčka s damestem měl i Emef, a myslim že bez problému. Takže to spíš byl ojedinělej problém a jak píše villain, tak výměna pouzdra je nejrychlejší forma řešení problému.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se