snake Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Dobrý den, poprosil bych Vás jestli náhodou někdo nevíte nebo snad nemáte návod na tyto hodinky.Nejlépe v čěštině.Kdyby jste někdo našel třeba i v angličtině,prosím pošlete odkaz nebo něco. Díky za pomoc.
KOP Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Dobrý den, poprosil bych Vás jestli náhodou někdo nevíte nebo snad nemáte návod na tyto hodinky.Nejlépe v čěštině.Kdyby jste někdo našel třeba i v angličtině,prosím pošlete odkaz nebo něco. Díky za pomoc. Tento model vlastnim, ovsem pouze s originalnim navodem v anglictine. Pokud Vam jde jen o urcitou cast ci pasaz, mohu prelozit, cely navou vsak ne, z casovych duvodu. Jinak navod v AJ najdete kdekoli, napriklad zde (PDF, cca 830 kB) http://safemanuals.com/user_guide_instruct...20SERIES_E.htm#
snake Odesláno 8. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Tento model vlastnim, ovsem pouze s originalnim navodem v anglictine. Pokud Vam jde jen o urcitou cast ci pasaz, mohu prelozit, cely navou vsak ne, z casovych duvodu. Jinak navod v AJ najdete kdekoli, napriklad zde (PDF, cca 830 kB) http://safemanuals.com/user_guide_instruct...20SERIES_E.htm# Díky za odkaz,snad to nějak dám dohromady.Kdybych si nevěděl rady,tak poprosím v SZ,ale na to by snad moje školácká angličtina mohla stačit Ještě jednou díky.
snake Odesláno 8. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 Tento model vlastnim, ovsem pouze s originalnim navodem v anglictine. Pokud Vam jde jen o urcitou cast ci pasaz, mohu prelozit, cely navou vsak ne, z casovych duvodu. Jinak navod v AJ najdete kdekoli, napriklad zde (PDF, cca 830 kB) http://safemanuals.com/user_guide_instruct...20SERIES_E.htm# Nedá mi to a musím se zeptat jestli jste s hodinkami spokojen a jiné postřehy...Díky.
KOP Odesláno 8. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2007 (upraveno) Nedá mi to a musím se zeptat jestli jste s hodinkami spokojen a jiné postřehy...Díky. Spokojen a to velice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mam je jiz tretim rokem, zatim puvodni baterie. Jelikoz je nosim 24/7 v jakemkoli prostredi a pri jakekoliv praci, cekal jsem opotrebeni. Pouzdro i sklo stale bez jedineho sramu, zato kovovy tah vypada jiz jak po deseti letech. Nevim jestli se to dalo cekat, ale zrejme ano, vzhledem k tomu ze pouzdro je made in Japan a reminek China. Coz me dosti stve jiz od zacatku. Nicmene jsem je nedavno odlozil a zacal nosit muj novy prirustek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. listopadu 2007 uživatelem KOP
snake Odesláno 9. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2007 Spokojen a to velice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mam je jiz tretim rokem, zatim puvodni baterie. Jelikoz je nosim 24/7 v jakemkoli prostredi a pri jakekoliv praci, cekal jsem opotrebeni. Pouzdro i sklo stale bez jedineho sramu, zato kovovy tah vypada jiz jak po deseti letech. Nevim jestli se to dalo cekat, ale zrejme ano, vzhledem k tomu ze pouzdro je made in Japan a reminek China. Coz me dosti stve jiz od zacatku. Nicmene jsem je nedavno odlozil a zacal nosit muj novy prirustek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Přírůstek je velmi pěkný...děkuji za postřehy a k tomu tahu,taky se mi moc nezdá Možná se ještě zeptám,vodotěsnost jste zkoušel? Kdyby jste měl jakékoliv jiné postřehy nebo vychytávky na co se má dávat pozor,Budu jedíně rád za info. Děkuji.
KOP Odesláno 10. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2007 Přírůstek je velmi pěkný...děkuji za postřehy a k tomu tahu,taky se mi moc nezdá Možná se ještě zeptám,vodotěsnost jste zkoušel? Kdyby jste měl jakékoliv jiné postřehy nebo vychytávky na co se má dávat pozor,Budu jedíně rád za info. Děkuji. Vodotesnost jsem nijak zvlaste nezkousel, krome toho ze je pouzivam bezne pri plavani, koupani i potapeni. Korunka i tlacitka jsou sroubovaci a ze zacatku se mi stavalo, ze jsem je (zrejme v prilisne obave abych to neprehnal se silou) nedotahl dostatecne silne a po case jsem si vsiml ze se uvolnily. Tak jsem je zacal utahovat silneji a zatim vydrzely vse. Jeste snad jedna drobnost, pri vytazeni korunky a serizovani presneho casu maji rucky trochu vuli a pokud nastavite napr. 12.00 tak se stava ze se rucicky zacnou pohybovat o neco pozdeji, cili velka nema presnou polohu. Je to ale zminovano i v navodu, kde doporucuji nejprve velkou rucickou lehce pretahnout dopredu pred prislusny cas a teprve potom se vratit zpet na presnou polohu.
snake Odesláno 10. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2007 (upraveno) Vodotesnost jsem nijak zvlaste nezkousel, krome toho ze je pouzivam bezne pri plavani, koupani i potapeni. Korunka i tlacitka jsou sroubovaci a ze zacatku se mi stavalo, ze jsem je (zrejme v prilisne obave abych to neprehnal se silou) nedotahl dostatecne silne a po case jsem si vsiml ze se uvolnily. Tak jsem je zacal utahovat silneji a zatim vydrzely vse. Jeste snad jedna drobnost, pri vytazeni korunky a serizovani presneho casu maji rucky trochu vuli a pokud nastavite napr. 12.00 tak se stava ze se rucicky zacnou pohybovat o neco pozdeji, cili velka nema presnou polohu. Je to ale zminovano i v navodu, kde doporucuji nejprve velkou rucickou lehce pretahnout dopredu pred prislusny cas a teprve potom se vratit zpet na presnou polohu. Díky za postřehy a doufá že mi budou sloužit stejně dobře jako Vám... Upraveno 10. listopadu 2007 uživatelem snake
KOP Odesláno 11. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2007 Díky za postřehy a doufá že mi budou sloužit stejně dobře jako Vám... Neni zac, urcite budou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se