docent Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Zachovat. Hysterie kvůli neúplnému popisu není na místě. Ale když je něco v pravidlech, tak by to mělo být dodržováno.
kupko Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Nerušit była by to skoda clovek ma jistotu ze ho tady zadny člen nepodvede.
Návštěvník Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Ja bych zrusil cele forum, stejne to strasne leze do penez a casu.
Návštěvník Kamil Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 V 13. 3. 2016 v 21:58, long napsal: Hele mě stejný člověk, kterému jsi inzerát vymazal, jelikož nedodržel pravidla napsal že jsem kokot protože jsem ho nazval ve statusu udavačem.Jsem pro to sekci zachovat a kokotum co nenapíše do nadpisu co prodává inzerát ihned smazat.Když bude mit prodejce kecy tak ovoce a může prodávat ty své poklady na Aukro!!! No vidíš a stačilo napsat slovo "nůž".
Návštěvník Kamil Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 Asi si to vezme na starost sibiř a necháme celou sekci na něm. A pro něj je veteš skoro všechno, tak se těšte!
Murphy97 Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 Tak bych to tady zamknul, at vstoupime pozitivneji do noveho tydne. A taky jsem vcera nedopil jednu hnusnou koralku, tak bych ji tu zkusil nejaky kavce strelit. :-)
alt Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 Sekci určitě zachovat! Ničemu nevadí a nepřekáží.
nividic Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Odesláno 14. března 2016 Su pro zachování, je to dobrej komunitiní počin, bez kterýho bych neměl parádní humidor a paní wandererová radost z jednoho chlapskýho krámu z baráku. Navíc si Honza vylepšil karmu, a to rozhodně není zanedbatelnej efekt chronomagu! Provozně bych to nechal Sibiřovi, pár magorů virtuálně profackuje a vono se to naučí psát, co chtěj prodat. Koneckonců pojmenovávání inzerátů/vláken je už z principu trabl dlouho, např. aktuálně v chlubírně: gůsmanova cesta, prostě můny, ponorky, pár kousků ve sbírce. I když je fakt, že tagovaný jsou aspoň dohledatelný, to je fakt.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.