Přejít na obsah

Co kdybychom zrušili ostatní prodej?

Návštěvník Kamil

Ostatní prodej nehodinkového charakteru  

133 hlasů

1. 1. V inzerátech

• napsat, co vlastně prodávám
    • není potřeba, je mi to jedno
    • zrušit celou sekci

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zachovat. Hysterie kvůli neúplnému popisu není na místě. Ale když je něco v pravidlech, tak by to mělo být dodržováno.

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 13. 3. 2016 v 21:58, long napsal:

Hele mě stejný člověk, kterému jsi inzerát vymazal, jelikož nedodržel pravidla napsal že jsem kokot protože jsem ho nazval ve statusu udavačem.

Jsem pro to sekci zachovat a kokotum co nenapíše do nadpisu co prodává inzerát ihned smazat.

Když bude mit prodejce kecy tak ovoce a může prodávat ty své poklady na Aukro!!!

No vidíš a stačilo napsat slovo "nůž". :D

Návštěvník Kamil
Odesláno

Asi si to vezme na starost sibiř a necháme celou sekci na něm. A pro něj je veteš skoro všechno, tak se těšte!  :lol2:

Odesláno

Tak bych to tady zamknul, at vstoupime pozitivneji do noveho tydne.

A taky jsem vcera nedopil jednu hnusnou koralku, tak bych ji tu zkusil nejaky kavce strelit. :-)

Odesláno

Su pro zachování, je to dobrej komunitiní počin, bez kterýho bych neměl parádní humidor a paní wandererová radost z jednoho chlapskýho krámu z baráku. Navíc si Honza vylepšil karmu, a to rozhodně není zanedbatelnej efekt chronomagu!

Provozně bych to nechal Sibiřovi, pár magorů virtuálně profackuje a vono se to naučí psát, co chtěj prodat.

Koneckonců pojmenovávání inzerátů/vláken je už z principu trabl dlouho, např. aktuálně v chlubírně: gůsmanova cesta, prostě můny, ponorky, pár kousků ve sbírce. I když je fakt, že tagovaný jsou aspoň dohledatelný, to je fakt.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...