Karol Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 (upraveno) ...Zdravim chcem si z inzercie kupit tieto g-shoky ale kedze na spodnom vičku nie je vyrobne čislo a všade čo inzercie pozeram je mam podozrenie ,,,viete mi k tomu niečo povedat kto sa vyznate?...vrchny obrazok s vyrobnym čislom...spodny obrazok bez vyrobneho čisla su tie ktore chcem kupit Upraveno 18. března 2016 uživatelem Karol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Já to výr. číslo na jedněch Géčkách taky nemám a pravé určitě jsou. Osobně bych se toho nebál. Podle spodní fotky a detailů cifru to fake není.Ale uvidíš co napíšou ostatní.Jiří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Mám doma ty samý. Zítra se ti podívám jestli tam já to číslo mám nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Tak já na svých GW3500B-1A výrobní číslo mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 22. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 ..oki diky hoši nechal som to radšej plavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 jsou to origoše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se