Funthom95 Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Nová série čítající 18 kusů. Za mne naprosto úžasné hodinky, krásně se odvolávající na historii a základy manufaktury; moc se mi líbí nápad s lanovím. Ve zkratce - kvůli takovým hodinkám mě těší sledovat haute horlogerie. Specifikace: In-house made caliber UN-630 movement with a quick-set system for the hour indicator. Jumping hour indicatorRetrograde minute hand, 60-minute flying tourbillonUN-630 movement is manually wound and produced from 469 partsOperating at 3Hz with a 48-hour power reserve.Two barrels are used in the movement, with one to power the time regulation system and another for the complicationsSmall wires operating minute hand are just 0.0357mm in thickness (made from Dyneema fiber, stronger than steel)Dial woodenWR 100m18k white gold buckleAlligator strap Linky: https://www.youtube.com/watch?v=-WJc2g6O2c0 http://www.ablogtowatch.com/ulysse-nardin-grand-deck-marine-tourbillon-watch/ Doporučuju kouknout se na videa; pohyb minutové ručky při pohybu z 60 na 0 je skvostný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Par minut zpatky jsem to videl na yt a to je teda mazec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 To ofiko video je hezky udělaný... A hodinky masakr, o tom žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Takže president společnosti a 17...................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Je to teda nářez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se