Dosa20 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Tak po 3 měsících čtení tohoto fora jsem konečně koupil hodinky a potřeboval bych poradit jaký koupit winder děkuji za odpovědi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 A potrebujes ten winder? Pokud je nosis aspon obden, spis ne. A klido si kup jakejkoli, tady je ten nejbeznejsi svycarskej strojek, takze natahnout je to snad musi.
Dosa20 Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Spíš ho asi potřebovat budu někdy se stane 3-4 dny že bych je nedostal na ruku ,ten dotaz byl hlavně že jsem někde četl že se do každého winderu nedostane jakákoli velikost hodinek.
Ruiz.aw Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Nejdřív si počkej jestli ti bude vadit investovat jednou týdně 20 sekund do seřízení hodinek. Jinak, tyto Hamilton nejsou moc velké, ani vysoké a mají pravidelný tvar. Do většiny běžných windrů co jsem viděl, by se měli vejít.
xcmaniax Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Hlavne jsou na pasku, tak neresis ze nedopnes tah nebo se ti naopak ve winderu hodinky hejbou.
Rufanius Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Klasická ETA, normální rozměry, na koženém pásku takže otevři Ebay nebo něco podobného a kup cokoliv co se ti bude líbit :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se