Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

caute,

dnes som nasiel u stareho otca tieto hodinky. jedne su naramkove prim s kompasom a druhe su vreckove znacky admiral. vie mi niekto povedat aku maju priblizne hodnotu? teda okrem mojej citovej:-) vreckove nefunguju. naramkove primky su natahovacie a na moje zacudovanie, ked som ich natahol pekne sa roztikali:-) no aj napriek tomu nejdu. maju sice snahu, lebo za pol dna sa pohla minutovka tak o pat minut..

druha otazka je ci mi niekto vie poradit ci sa vobec daju tieto typy opravovat a ak, kde na slovensku mi to spravia. rad by som bol keby sa dali celkovo zretusovat. na vreckovych treba aj pripevnit kryt, ktory je odlomeny.

ps> nemam sajnu ake su stare.

ps2> fotky sa mi nepodarili prilis kvalitne

dakujem.

sorry ale tie fotky sa presunu za kazdym ked tu nieco dopisem do toho druheho prispevku.. no v jednom z tych dvoch by mali byt urcite.. nechapem tento system.

post-2153-1196014301.jpg

post-2153-1196014331.jpg

post-2153-1196014361.jpg

post-2153-1196014420.jpg

Upraveno uživatelem Pe3xxx
Odesláno
caute,

dnes som nasiel u stareho otca tieto hodinky. jedne su naramkove prim s kompasom a druhe su vreckove znacky admiral. vie mi niekto povedat aku maju priblizne hodnotu? teda okrem mojej citovej:-) vreckove nefunguju. naramkove primky su natahovacie a na moje zacudovanie, ked som ich natahol pekne sa roztikali:-) no aj napriek tomu nejdu. maju sice snahu, lebo za pol dna sa pohla minutovka tak o pat minut..

druha otazka je ci mi niekto vie poradit ci sa vobec daju tieto typy opravovat a ak, kde na slovensku mi to spravia. rad by som bol keby sa dali celkovo zretusovat. na vreckovych treba aj pripevnit kryt, ktory je odlomeny.

ps> nemam sajnu ake su stare.

ps2> fotky sa mi nepodarili prilis kvalitne

dakujem.

sorry ale tie fotky sa presunu za kazdym ked tu nieco dopisem do toho druheho prispevku.. no v jednom z tych dvoch by mali byt urcite.. nechapem tento system.

Primky ti opraví každý hodinář, který jen nemění baterky. Cena v aukcích tak 350-500,- podle stavu chromu. Otázkou je jeslti do toho ty peníze investovat, ono dát do toho jiný funkční kalibr za pár korun bude možná nejlepší metoda ( ale třeba je to jen prkotina - obolněná rafička... )... Kapesní neznám, závada se takhle nedá identifikovat, možná se pokus nafotit strojek, ktřeba bude něco vidět...., ceny se pohybují tak od 300-1000 podle stavu, u značek jako Omega, Doxa, Zenith samozřejmě více...

Návštěvník tolja
Odesláno

Prosímtě, ber ohledy na kolegy, kteří nemají rychlé připojení, a příště fotky zmenši!!!

A k těm Primkám. Podle mne mají docela ceněný číselník, ale myslím, že ručky jsou nepůvodní - asi volná tvorba hodináře, ke kterému si je děda dal na opravu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...