Přejít na obsah

Vacheron Constantin - Watch of the Year 2007

thovt

Doporučené příspěvky

No, snad to tu nebylo, ale takový vítěz se tu měl objevit určitě... I když, chápu, že porota vsadila na konzervativnost nebo proč zvolila tento model od VA, ale určitě by se v mých očích našli lepší adepti :whistling:

Patrimony Contemporaine Retrograde Day and Date, kalibr: 2460 R31 R7, průměr: 42.5 mm, 18K růžové zlato, den ocenění 1. listopadu 2007

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

buroucek napsal:
Záleží na věkovém složení poroty. Jestli sestávala ze starších pánů s horším zrakem, ani se jim nedivím.:)

A já myslel, že jsem šestadvacetiletej zajíček. No tak jsem teda starej páprda, páč těmhle bych dal taky hlas. To se mi to mele, když nevím, jaký další kousky tam byly :thumbsup_anim: Ale na druhou stranu, z totálně nedostupných značek, mám VC nejraději. Jo, mě líbit.

Odkaz ke komentáři

xlaque napsal:
Celkom dobre,ale pod označenim Hodinky roka si predstavim niečo komplikovanejšie ;)

Jó, komplikovanější a hlavně působivější...! Koukám, že jste tu neměli Bulgari Assioma!!! Cožé? Sledujte víc Dreamlife, občas tam máme taky něco zajímavýho (i když bez velkých odborností) ;) Ale to, že tu nebyly si děláte srandu (nebo vyhledávač ze mě), protože to jsou jedny z mála skeletonů, které jsem si zamiloval na první pohled. Prostě úžasné, za víc jak 3 mega :sweatdrop:

edit pro doplnění info nezasvěceným: Bulgari Assioma Tourbillon Multicomplication Squelette, Caliber BVL 416, perpetual calendar and a tourbillon, with 64 hours of power reserve, made entirely in house, only twenty pieces, sheathed in platinum case, double sapphire crystals

Upraveno uživatelem thovt
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...