SvazKmitu Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Dobrý páteční večer všem.Zatím jsem se ještě nerozhoupal ke koupi prim bible pana Hovorky, ale leží mi už delší dobu v hlavě(srdci) touha mít hodinky vyrobené v roce mého narození. (Abych si to mohl aspoň odůvodněně myslet, ne snad prokazovat:))A jinde než v této publikaci nebo přímo od někoho z vás se k těmto údajům asi nedostanu.Tak pokud má někdo informace o typech prim vyráběných v tomto roce a jejich fotku třeba, prosím poraďte.....Primky jsou pro mě teď prioritou, ale pokud se v tom roce objevila nějaká libůstka ve světě, tak za její zmínku budu taky moc rád. Založím si kdyžtak kasičku.Předem děkuju!
Tea Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 (upraveno) Nerad bych hned z kraje kazil nadšení, ale Primky s rokem vzniku 1987 (cca 20 modelů) jsou designově docela peklo.Nasměruju tě spíš na chrono24, kde se dá mj. filtrovat podle roku. (navíc si nejsem jistý, jestli je tohle dotaz do Vintage sekce ) Upraveno 3. června 2016 uživatelem Tea
SvazKmitu Odesláno 3. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Skvělý. Já pořád jen vyhledával heslovitě na googlu a ten mě nějak nechtěl pochopit
SvazKmitu Odesláno 3. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2016 (navíc si nejsem jistý, jestli je tohle dotaz do Vintage sekce )No měl jsem podle mě jen dvě možnosti...ale tohle mi asi bude stačit.Děkuju
Návštěvník Mitak Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 (upraveno) No hele já tě zklamu ještě víc: V roce 1987 se vyráběly docela hnusné hodinky. Navíc quartzová krize už byla na vrcholu. Já v roce 1980 taky nic pěkného nevidím. Přitom ještě o dva roky dřív se dělaly třeba nádherné Seiko chronografy. Jediná jistota z těchto roků jsou takové stálice jako Rolex Submariner apod. Upraveno 3. června 2016 uživatelem Mitak
SvazKmitu Odesláno 3. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2016 No hele já tě zklamu ještě víc: V roce 1987 se vyráběly dI když půjde asi o zklamání , rád bych to dočet )
Návštěvník Mitak Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Jo a myslím, že v roce 1987 se určitě vyráběly Prim Sport II Humberto (typy 68 399 1 a 68 400 1), které se začaly dělat v roce 1980 a dělaly se až do devadesátých let. Ale datum výroby konkrétních hodinek není možné zjistit, pokud bys nenašel konkrétní hodinky s papírama, ale to je prakticky scifi.Toto všechno bys ale věděl, kdybys měl Prim bibli, takže doporučuju neváhat :-) Dotisk se neplánuje.
SvazKmitu Odesláno 3. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2016 OK. Dík.Půjdu do toho.I když bylo by aspoň fajn, kdyby se vytvořila nějaká spolupráce a ta kniha se po dohodě s p. Hovorkou vydala i elektronicky...myslím, že by se mu to ještě vyplatilo..
Návštěvník Mitak Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Mrkni se sem:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/85656-mitákova-cesta-ke-sb%C3%ADrce-a-dědictv%C3%AD/page-5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se