N4M Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Tak jsem se sem naivně kouknul, jestli sem nepřibyl nějaký nový post, a ono kupodivu nic. Naivně proto, že je 03:05 ráno. Ale zajímavější je, že tu prej nejsem sám. Tak mi pls vysvětlete, jak to, že je tu tolik návštěvníků touhle dobou. A nesnažte se mi tvrdit, že japonci, australané, malajci, či lidi z novýho zélandu umí česky. Možnost návštěvy čechů, žijících v těchto místech bych asi taky vyloučil, páč tolik jich tam asi nebude a ve dvě odpoledne se tam asi baví jinak. Že by to byli nějací spamovací, či fishing boti, který sosaj informace? No koukněte se na statistiku viz foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník RaGe Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Tak jsem tady v 5.07 a pořád je tady připojeno 26 hostů.
farářskej Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 To mi pripomina prupovidku: "Na Zapade si ctete internet. V Sovetskem svazu si cte internet VAS!" :-)
thovt Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Tak něco můžou být indexovací a podobní boti, ať už ti "hodní" anebo "zlí"... Ale překvapuje mě, že toto fórum by měla být celkem sofistikovaná aplikace, tak proč by počítala boty mezi hosty..? Ale když je tam strejda Google, ten však bdí nad fórem pořád, ne? Tak na tom bude podobně asi i Seznam, Morfeo, Jyxo, Live atd atd, takových botů jsou stovky (Už dřív jsem si všiml, že nový obsah z tohoto fóra je neuvěřitelně rychle zaindexovaný na Google...). A možnosti návštěv ze zahraničí bych taky nevylučoval, např. ohledně fotografií, které jsou zaindexovány a není jich někdy na internetu zrovna moc, obzvlášť ve vysoké kvalitě. No, ale nejlíp by to od někoho např. z moderátorů zodpověděla statistika návštěvnosti třeba z Google Analytics, nechce je někdo pro zajímavost zveřejnit? Tam by se teoreticky boti počítat neměli a jsou tam krom jiného i demografické statistiky... To by byl důkaz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se