snake Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Prosím Vás, poraďte mi.Mám si vybrat dárek- musí to být značka Festina (nejsem žádný fanda,ale asi mají slevy nebo co- já nevím,ale přece to neodmítnu) a teď to přichází: chtěl bych asi nějaký v titanu (nebo ocel,ale referoval bych titan)-na ceně mi ani moc nezáleží a chtěl bych na kovovém tahu,rozměry nebo tak je mi asi jedno-neměly by být ani velký ani malý.Kdybych na něco zapomněl,dopíšu. Nemůžu žádný rozumný najít. Díky za rady a ještě celkem to spěchá-zítra dopoledne pro ně mám jít
Tazatel Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Zase další Festiny??? Já bych Ti radil modrý, Ty víš jaký, abych je pak mohl od Tebe konečně koupit
snake Odesláno 27. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Zase další Festiny??? Já bych Ti radil modrý, Ty víš jaký, abych je pak mohl od Tebe konečně koupit No co nadělám...přece je neodmítnu-lepší festiny než nic-...ty modrý?no nevím zkus naspat kolik by si mi za ně dal...možná lepší bude SZ
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se