Jenkiz Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-li máte někdo zkušenost s obchodem thewatchgallery.com. Mají sídlo v Londýně s několika kamennými prodejnami a působí velmi věrohodně. Aktuálně nabízí limitku Frederique constatnt vintage rally chronograph s 50 % slevou (za 1150 liber), tak nevím, zda tomu věřit. Šli byste do nich za tuto cenu a od tohoto prodejce? Díky za odpověď.
Micey Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 (upraveno) Ahoj, prodejce bych se rozhodně nebál. Jinak hodinky, no.. sakumprdum s dopravou vyjdou na cca 40, což mi upřímně řečeno přijde furt dost. Zvlášť když maj ještě na cifru to logo Healey, to bych, bez nějakýho výraznýho vztahu k tý značce, nevydejchal. Koukni na ty Hamiltony co prodává Kostra, též trochu autíčkovej styl, lepší strojek, krásný hodinky. Upraveno 27. června 2016 uživatelem Micey
Jenkiz Odesláno 27. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2016 Ty frederique mě zaujaly spíše cenou (resp. slevou), tak jsem si říkal, že by to mohl být dobrý kup . Původně jsem chtěl ale potápky a vyhlídl jsem si ORIS AQUIS DATE s modrým cifrem a černou keramickou lunetou. Na německých e-shopech se dají sehnat cca za 36.000 (v Koscomu je mají za cca 52k). Ještě ale sám nevím, jestli chci spíše oblekovky trochu do sportovna nebo spíše sportovní trochu do obleku A za ty ORISY je to dobrá cena? Na chrono24 jsem je našel nejlevněji za nějakých 34k.
Micey Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 (upraveno) Jinými slovy vůbec nevíš co chceš, vydejchej se, postuduj.. a pak tady impulzivně kup něco v inzerci. Věř mi:) Tydle Orisy maj nevýhodu v napojení náramku na pouzdro - nevyměníš si tam řemen. A chce to mrknout na ně naživo, mně se vždy jak Aquisy tak ty klasický Divery líbily, ale na ruce.. nic. Jinak cena úplně běžná, podivej se, jak se prodávaly tady. Upraveno 27. června 2016 uživatelem Micey
xcmaniax Odesláno 27. června 2016 Nahlásit Odesláno 27. června 2016 34 za novy Orisky je ok. Na napojeni tahu bych se vykaslal, stejne je na nicem jinym nosit nebudes, ten tah je dobrej. A jsou tu na rozdil od tech FC slusne likvidni.
Jenkiz Odesláno 27. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2016 (upraveno) Ten tah asi neřeším, líbí se mi, že je celkem masivní a působí luxusně, takže bych asi nějaké kejkle s náhradníma řemenama nedělal Na ruce sem je měl v koscomu a docela se mi líbily. Přikládám foto. Jinak sem je poptával na uhrinstinkt.de a watchdeal.de a pod 1320 eur prý nepůjdou. Ještě zkouším wortmann uhren, tak uvidím. Nechci zkoušet to nejlevnější, co je na chrono 24 třeba z itálie a riskovat kvůli pár tisícům. Jinak třeba wortmann a watchdeal nejspíš budou chtít poslat peníze před tím, než je odešlou. Myslíte, že je to v pohodě? Jinak tady sou ty orisky na ruce Upraveno 27. června 2016 uživatelem Jenkiz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se