N4M Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Tak jsem se byl podívat na mmotion07 a bylo, řekněme, zajímavé... Byl tam ještě někdo? Bližší info spolu s fotkami aut, motorek a čičinek sem hodím večer, tak se těšte. PS: Inzerovali, že tam bude Dušák, ale nikde jsem ho nefiděl. Nebo to byl ten stánek, kde měli hodinky Askania?
N4M Odesláno 3. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 (upraveno) cakam na tie fotky... dik Si počkáš - domů se dostanu až kolem desáté. A mám jich přes 500MB, takže musím protřídit, vybrat ty, které jsem nepublikoval, aby nedošlo ke střetu zájmů a ty které vyberu musím zmenšit. Takže tak. Ale pár hustofotek sem šoupnu. jen neočekávej zupa kvalitu, jelikož fotit na výstvě je díky různým reflektorům megavoser a já nemám digi hrkadlovku, se kterou se to dá ošéfovat. No uvidíš... Tak já jdu psát test z němčiny - to zas bude apokalypsa :help: Upraveno 3. prosince 2007 uživatelem N4M
Filini Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Si počkáš - domů se dostanu až kolem desáté. A mám jich přes 500MB, takže musím protřídit, vybrat ty, které jsem nepublikoval, aby nedošlo ke střetu zájmů a ty které vyberu musím zmenšit. Takže tak. Ale pár hustofotek sem šoupnu. jen neočekávej zupa kvalitu, jelikož fotit na výstvě je díky různým reflektorům megavoser a já nemám digi hrkadlovku, se kterou se to dá ošéfovat. No uvidíš... Tak já jdu psát test z němčiny - to zas bude apokalypsa :help: tak vela stastia.... tak sa neponahlaj, aspon bude v ropote co pozerat
thovt Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 (upraveno) Tak jsem se byl podívat na mmotion07 a bylo, řekněme, zajímavé... Byl tam ještě někdo? Bližší info spolu s fotkami aut, motorek a čičinek sem hodím večer, tak se těšte. PS: Inzerovali, že tam bude Dušák, ale nikde jsem ho nefiděl. Nebo to byl ten stánek, kde měli hodinky Askania? Škoda, že mě nenapadlo se zeptat, mohli jsme si tam dát dvě deci... Ale já tam byl ve čtvrtek, Dušáka jsem tam taky nezahlídl a hodinářsky tam nic zajímavýho nebylo. A Pagani Zonda taky citelně scházela. Třeba se příští rok více pochlapí Jinak co bylo na mmotion'07 jsem krapet shrnul do dvou článků, můžete si to proletět tady a taky tady. Čekal jsem od toho víc, ale na pár hodin zabavení příjemné... Taky postnu nějaké fotky, co jsme tam udělali. Jako wallpapery máme některé z nich na Dreamlife, ta postel Hästens s plyšákem a sektem je můj favorit PS: Doufám, že ta Deutsch dobře dopadla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. prosince 2007 uživatelem thovt
N4M Odesláno 3. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Škoda, že mě nenapadlo se zeptat, mohli jsme si tam dát dvě deci... Ale já tam byl ve čtvrtek, Dušáka jsem tam taky nezahlídl a hodinářsky tam nic zajímavýho nebylo. A Pagani Zonda taky citelně scházela. Třeba se příští rok více pochlapí Jinak co bylo na mmotion'07 jsem krapet shrnul do dvou článků, můžete si to proletět tady a taky tady. Čekal jsem od toho víc, ale na pár hodin zabavení příjemné... Taky postnu nějaké fotky, co jsme tam udělali. Jako wallpapery máme některé z nich na Dreamlife, ta postel Hästens s plyšákem a sektem je můj favorit PS: Doufám, že ta Deutsch dobře dopadla No, mě se výstava celkem líbila. Říkám celkem, jelikož, kdybych tam nebyl ve čtvrtek, zdarma jako novinář, a musel platit 350,- za vstup, tak bych byl nakrknutej. Prezentace tak luxusních výrobků, které tam byly k vidění byla naprosto nulová a řeči o tom, že minimalizace expozic je záměr mě fakt neberou. Minimalismus ano, ale vkusný. Tady nebylo nic. nechci velké firemní stánky plné letáků, ale i minimálně pojatá expozice může být vkusná. Zde nebyla žádná, vyjma loga výrobce připíchlého někde na zdi. Nejodvážnější byl Gumpert, jelikož tam měl i vlajku. A takové luxusní věcičky, jaké tam byly k vidění, si dle mne zaslouží více úcty a lepší dekoraci, než bílou zeď. Asi tak. No, kupte si RoadRide a můžete si ten můj zaujatej slint přečíst. www.roadride.cz Fotky hodím večer. PS: Němčina dle očekávání totální propadák - Scheise
thovt Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 No, mě se výstava celkem líbila. Říkám celkem, jelikož, kdybych tam nebyl ve čtvrtek, zdarma jako novinář, a musel platit 350,- za vstup, tak bych byl nakrknutej. Prezentace tak luxusních výrobků, které tam byly k vidění byla naprosto nulová a řeči o tom, že minimalizace expozic je záměr mě fakt neberou. Minimalismus ano, ale vkusný. Tady nebylo nic. nechci velké firemní stánky plné letáků, ale i minimálně pojatá expozice může být vkusná. Zde nebyla žádná, vyjma loga výrobce připíchlého někde na zdi. Nejodvážnější byl Gumpert, jelikož tam měl i vlajku. A takové luxusní věcičky, jaké tam byly k vidění, si dle mne zaslouží více úcty a lepší dekoraci, než bílou zeď. Asi tak. No, kupte si RoadRide a můžete si ten můj zaujatej slint přečíst. www.roadride.cz Fotky hodím večer. PS: Němčina dle očekávání totální propadák - Scheise A nebyl jsi ten dvanáctiletej klučina s bundičkou Ferrari a akčním prvním dotazem na tiskovce? Jojo, souhlas, 350,- bych za to taky nedal... Ale jinak prodejci byli příjemní a u Maserati i Lamborghini jsme si dobře popovídali a dozvěděli se i zajímavé věci, dříve netušené. Takže v podstatě jsem to musel hodnotit kladně, ale souhlasím s tebou, zasloužilo by si to více úcty a lepší dekoraci, ale kdo ví, jak to je s financováním a vším okolo... PS: Tak to už si vzpomínám, proč jsem té němčiny nechal
N4M Odesláno 3. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 A nebyl jsi ten dvanáctiletej klučina s bundičkou Ferrari a akčním prvním dotazem na tiskovce? Jojo, souhlas, 350,- bych za to taky nedal... Ale jinak prodejci byli příjemní a u Maserati i Lamborghini jsme si dobře popovídali a dozvěděli se i zajímavé věci, dříve netušené. Takže v podstatě jsem to musel hodnotit kladně, ale souhlasím s tebou, zasloužilo by si to více úcty a lepší dekoraci, ale kdo ví, jak to je s financováním a vším okolo... PS: Tak to už si vzpomínám, proč jsem té němčiny nechal Neee, sice jsem přišel v 11:00, ale na tiskovku jsem záměrně nešel. Radši jsem si dal cígo a pak vlítnul dovnitř sekat fotky, dokud bylo málo lidí. Tiskovky já nerad. Tak teď mi dejte trošku času, vyberu vám nějaký pěkný fota a fláknu je sem, ale napřed je etě musím zmenšit. Pro začátek dvě Dukny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
N4M Odesláno 3. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 NO COMMENT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farářskej Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Já byl na mmotionu loni a když jsem si vzpomněl, jaká tam byla nuda a utrpení, tak jsem novinářskou pozvánku v mailu bez velkejch výčitek smazal. Navíc se zrovna to dopoledne u Dušáka uváděly s velkou slávou (sendviče, kafe a džus) na českej trh Ulysse Nardin a to byla hned onačejší zábava
N4M Odesláno 3. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Další chopper od HS Choppers - super bajk! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
N4M Odesláno 3. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Další choppery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
thovt Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Neee, sice jsem přišel v 11:00, ale na tiskovku jsem záměrně nešel. Radši jsem si dal cígo a pak vlítnul dovnitř sekat fotky, dokud bylo málo lidí. Tiskovky já nerad. Tak teď mi dejte trošku času, vyberu vám nějaký pěkný fota a fláknu je sem, ale napřed je etě musím zmenšit. Pro začátek dvě Dukny. No to my dorazili nevkusně ještě před začátkem, takže namísto přešlapování jsme prošli nastartované modely před samotnou tiskovkou... Logický důsledek pak byla ta tiskovka, nic novátorskýho. Fotky motorek jsem sem nedával záměrně, ani je nemám, nechci je, svíralo se mi srdce smutkem, když tam stály - spoutané, nesvobodné, zmučené... A navíc mi to připomíná letní výlety a je mi z toho smutno, přecijen hory na lyžování jako kompenzaci za nejízdu na moto jsou docela daleko, silnice a motorka je v tomto směru lepší rehabilitace. Ale jinak tam byly báječné kousky, avšak, jak říkám. Já byl na mmotionu loni a když jsem si vzpomněl, jaká tam byla nuda a utrpení, tak jsem novinářskou pozvánku v mailu bez velkejch výčitek smazal. Navíc se zrovna to dopoledne u Dušáka uváděly s velkou slávou (sendviče, kafe a džus) na českej trh Ulysse Nardin a to byla hned onačejší zábava Ulysse Nardin Tě svedly více? No rozumím, ale na mmotion byly taky sendviče a koláčky, kafe, džus, pivko i vínko, když jsme u toho českého a novinářského hodnocení, kdo dá víc?
N4M Odesláno 3. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 PRO POTĚCHU OKA - slint, slint... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
N4M Odesláno 3. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Mé nejoblíbenější ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
thovt Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 PRO POTĚCHU OKA - slint, slint... N4M - Tys přišel nafotit ženský, přiznej barvu!
N4M Odesláno 3. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 N4M - Tys přišel nafotit ženský, přiznej barvu! Jooooooooooooooooooooo! A hrdě se přiznám I tý svý sem to řek na rovinu, aby se pak nedivila, ža uvidí fotky.
N4M Odesláno 3. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Hlavně ta na tom BMW. Ta měla takový krásný a véééélký... "WOČI", to sem musel vyfotit
thovt Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 Jooooooooooooooooooooo! A hrdě se přiznám I tý svý sem to řek na rovinu, aby se pak nedivila, ža uvidí fotky. No to je celkem fér, takový hodný chlapec Mně tam ale ty holky moc nebraly, přišlo mi, že exhibitoři mohli mít trochu lepší vkus... Např. když se projdeš i na českým mistráku na okruhu po startovním roštu, tak tam najdeš mnohem sympatičtější kousky. A vlastně to platí i o autech Hlavně ta na tom BMW. Ta měla takový krásný a véééélký... "WOČI", to sem musel vyfotit Mé dvě favoritky mmotion'07 Slečna od Lamborghini byla neuvěřitelně milá, schopná, ochotná a velice komunikativní, samé superlativy... A ta KTM byla skličující a podmanivá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filini Odesláno 4. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2007 na kazdej fotke som podvedome pozrel najprv na babu a az potom na auto
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se