Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čau jsem tu nový,ale zamiloval jsem se do hodinek Raymond Weil.Upřednostňuji obdelníkové tvary.A můj sen je Raymond Weil don giovanni cosi grande model 4787-ST-00668.Nejsem žádný milionář,tak bych se chtěl zeptat zda cena,za kterou prodávají hodinky v hodinářství v ČR se nějak výrazně liší v jiných zemích,hlavně ve Švýcarsku, kde se vyrábí.Klidně bych si tam i zajel, kdybych věděl, že to má smysl.Díky za radu.

Odesláno

Zajímavé čtení o zakladateli, pokud jsi to ještě nečetl. ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Čau jsem tu nový,ale zamiloval jsem se do hodinek Raymond Weil.Upřednostňuji obdelníkové tvary.A můj sen je Raymond Weil don giovanni cosi grande model 4787-ST-00668.Nejsem žádný milionář,tak bych se chtěl zeptat zda cena,za kterou prodávají hodinky v hodinářství v ČR se nějak výrazně liší v jiných zemích,hlavně ve Švýcarsku, kde se vyrábí.Klidně bych si tam i zajel, kdybych věděl, že to má smysl.Díky za radu.

Tak to si pis - uz to tady bylo mnohokrate probirano - ceny hodinek v CR jsou az o 50% vyssi nez treba v USA, o desitky procent vyssi nez na zapad od nas atd. BYt tebou vyberu si prodejce z ebay s dobrym rejtingem a pozadam nekoho ze clenu fora o pomoc s nakupem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...