golfik Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Zdravím všechny blázny, kteří jsou závislí na Chronomagu jako já. Nabízím dovoz hodinek ze Švýcarska za velmi zajímavé ceny.V našem malém městě(jsem kousek od Brna) žije čechošvýcar, kterýemigroval v 69 roce do švýcarska a nyní žije cca 14 dni v měsíci v ČR a 14 dní v Baselu ve Švýcarsku.Oslovil jsem ho s prosbou o pomoc při dovozu hodinek.Zjistil mi cenu, která byla u mojeho modelu o 30% nižší.V ČR stojí 85000.takže si dovedete představit kolik jsem ušetřil.a to už má v ceně započítanou svou provizi za dovoz.Má je dovézt příští týden.Další hodinky Certina DS podium square dovezl mému kamarádovi,taky o 30% levněji.Spolehlivý jako švýcar.Takže pokud plánujete koupi nových hodinek,stačí mi napsat přesně o jakou značku by jste měli zájem a konkrétní číslo modelu.popř i foto.Každého z Vás si napíšu a až přijede do ČR tak mu dám seznam hodinek o které by byl zájem a on ve Švýcarsku zjistí na každý model co nejlepší cenu za , kterou by ji dovezl.(tj. cena + jeho provize).Tu Vám napíšu a v případě zájmu není problém osobní schůzka a další domluva. Všechny hodinky budou nové se všemi potřebnými certifikáty a doklady o koupi.
Skipi Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 (upraveno) Nechal sis dovézt ty, co máš v avataru? Co jsou zač? Jinak díky za nabídku, Brňáci jistě využijou Upraveno 1. února 2008 uživatelem Skipi
golfik Odesláno 1. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Ano to jsou ony.Raymond Weil ....
sibirnaya Odesláno 1. února 2008 Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Ano to jsou ony.Raymond Weil .... cau golfiku, tu BMW aka Jenicek z AHC
golfik Odesláno 1. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2008 Nebojte se.Všechny zaslané zpravy na zjištění ceny hodinek eviduji a předám známému, který se vrací ze švýcarska cca 6.2.2008.Ten mi zhruba do týdne zjistí ceny a ty Vám pak každému osobně přepošlu do vaší schránky.zdravím bmw
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se