Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To vlakno tu uz bolo,ale asi uz nie je.

Vstupne: 20 Sk - vstup na vystavu:Knihy-Umenie-Klenoty-Hodinky(styri za cenu jedneho)

Hodinky>

- dovzca ruskych(litovskych) hodiniek - Vostok,Buran(obsluha s ruskym prizvukom :) )Mal tam pravdepodobne vsetko co vyrabaju.

- Zeno - 5 modelov obrovskych rozmerov,Cesky dovozca J.Vlahova,ceske ceny

- Seiko - desiatky modelov,ceske ceny

- Nest.s.r.o. - Omega,M.Lacroix,Fortis - z kazdeho cca 5 ks

- Corum - viac modelov,aj Golden bridge

- modne znacky - P.Cardin,Storm,B.Barkley etc.

- hodinky Triumpf

- par dalsich

Odesláno

dikes, zajtra tam skocim, aspon viem naco sa mam pripravit. tie ruske kusy ma zaujimaju, pozeral som www.ruskychronograf.sk a par kusov je tam peknych za slusne ceny.

Odesláno
  maxs napsal:
To vlakno tu uz bolo,ale asi uz nie je.

Vstupne: 20 Sk - vstup na vystavu:Knihy-Umenie-Klenoty-Hodinky(styri za cenu jedneho)

Hodinky>

- dovzca ruskych(litovskych) hodiniek - Vostok,Buran(obsluha s ruskym prizvukom :) )Mal tam pravdepodobne vsetko co vyrabaju.

- Zeno - 5 modelov obrovskych rozmerov,Cesky dovozca J.Vlahova,ceske ceny

- Seiko - desiatky modelov,ceske ceny

- Nest.s.r.o. - Omega,M.Lacroix,Fortis - z kazdeho cca 5 ks

- Corum - viac modelov,aj Golden bridge

- modne znacky - P.Cardin,Storm,B.Barkley etc.

- hodinky Triumpf

- par dalsich

Dokedy trva ta vystava?

Odesláno

Bol som tam tiež a môžem konštatovať, že prevaha quartz-iek veľká, no aj mechaniky si našli svoje miesto.Osobne sa domnievam, že najväčší výber a najkrajšší stánok bol práve ten s ruskými hodinkami. veľmi sa mi nepodarilo kúpiť kovový ťah na tie moje, ale ak si spomenú, vraj mi pošlú ponuku. Tak som zvedavý. Aspoň som si kúpil na tie moje Aviator 3603 nový kožený. Mal by to byť Hirsch (teda logo tam je) a na spone je nápis AVIATOR.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Dynno napsal:
Mal by to byť Hirsch (teda logo tam je) a na spone je nápis AVIATOR.

To je zajimave, museli koupit originalni Hirsche a vymenit spony. Co staly ty reminky?

Odesláno
  Kamil napsal:
  Dynno napsal:
Mal by to byť Hirsch (teda logo tam je) a na spone je nápis AVIATOR.

To je zajimave, museli koupit originalni Hirsche a vymenit spony. Co staly ty reminky?

No, vyšli na 900,- Sk.Ja síce neviem ako sa dá spona vymeniť, ale vyzerá to ako originál šité v závode.Aj na remienku z vnútornej strany je nápis Aviator.

Odesláno
  Dynno napsal:
No, vyšli na 900,- Sk.Ja síce neviem ako sa dá spona vymeniť, ale vyzerá to ako originál šité v závode....

Spona je na stěžejce, vyměnit jde snadno, stejně jako řemínek v nožkách hodinek. Šití není potřeba :).

• po měsících...
Odesláno

Tento rok je výstava Hodiny a klenoty od 9.11. do 11.11.2007. Pre veľký záujem sa presúva do väčšej haly :)

Súbežne bude zase prebiehať aj knižný veľtrh.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...