leos73 Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2009 Prosím o radu. Chci si objednat hodinky Tissot na www.precisiontime.co.uk. Platit chci převodem z účtu. Mohu důvěřovat této společnosti a jsou hodinky skutečně originál se zárukou?
A@A Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2009 Vidim,ze ziadna odpoved... Nikto tam este nenakupoval?
leos73 Odesláno 3. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2009 Asi ne, ale já už ano. Nečekal jsem a navíc jsem mrknul na jiné stránky, kde psali, že je to OK. Mám zaplaceno a čekám na doručení. Budu informovat. Zatím to jde dobře, o jakékoliv změně mě ihned emailem informují.
New Milis Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Odesláno 5. února 2009 Asi ne, ale já už ano. Nečekal jsem a navíc jsem mrknul na jiné stránky, kde psali, že je to OK. Mám zaplaceno a čekám na doručení. Budu informovat. Zatím to jde dobře, o jakékoliv změně mě ihned emailem informují. Dopadlo to nějak?
leos73 Odesláno 9. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2009 ahoj, už, už jsem měl obavy a tak jsem se dotázal prostř. mailu, jak to vypadá s moji objednávkou a od té chvíle se to hnulo, mohu sledovat "pohyb" hodinek a momentálně jsou na cestě do CZ. Přepravce je Fedex, na jejichž stránkách po zadání přiděleného kódu sleduji veškeré dění. Zdá se, že vše bude OK a výsledek napíšu po doručení. Mimochodem, v jejich prodejních podmínkách píšou, že musí být na účtu připsána celá částka, jinak může vzniknout problém, proto jsem raději při placení bankovních poplatků zvolil režim "OUR", což znamená, že na sebe beru všechny poplatky, jak mé banky tak i banky příjemce. Stálo mě to ca 40E! Co naplat, nechtěl jsem riskovat problémy kvůli "pár" drobným, navíc mi nebyli schopni sdělit, co by se stalo, kdybych poslal platbu v běžném nastavení platby poplatků "SHA", kdy každý nese poplatky své banky. Ani po dvou emailech to nebyli schopni pochopit, na co se ptám a neustále mne odkazovali na klauzuli v jejich obchodních podmínkách o plné přijaté platbě jako o podmínce úspěšného a bezproblémového nákupu. Buď to dělali schválně nebo jsou vážně tak tupí, ale vzhledem k tomu, že hodně obchoduji s němci, tak asi to druhé.
New Milis Odesláno 9. února 2009 Nahlásit Odesláno 9. února 2009 ahoj, už, už jsem měl obavy a tak jsem se dotázal prostř. mailu, jak to vypadá s moji objednávkou a od té chvíle se to hnulo, mohu sledovat "pohyb" hodinek a momentálně jsou na cestě do CZ. Přepravce je Fedex, na jejichž stránkách po zadání přiděleného kódu sleduji veškeré dění. Zdá se, že vše bude OK a výsledek napíšu po doručení. Mimochodem, v jejich prodejních podmínkách píšou, že musí být na účtu připsána celá částka, jinak může vzniknout problém, proto jsem raději při placení bankovních poplatků zvolil režim "OUR", což znamená, že na sebe beru všechny poplatky, jak mé banky tak i banky příjemce. Stálo mě to ca 40E! Co naplat, nechtěl jsem riskovat problémy kvůli "pár" drobným, navíc mi nebyli schopni sdělit, co by se stalo, kdybych poslal platbu v běžném nastavení platby poplatků "SHA", kdy každý nese poplatky své banky. Ani po dvou emailech to nebyli schopni pochopit, na co se ptám a neustále mne odkazovali na klauzuli v jejich obchodních podmínkách o plné přijaté platbě jako o podmínce úspěšného a bezproblémového nákupu. Buď to dělali schválně nebo jsou vážně tak tupí, ale vzhledem k tomu, že hodně obchoduji s němci, tak asi to druhé. Dík za odpověď, ptal jsem se proto, že kamarád si tam objednával Orisky a pak jim na pár dnů vypadl web, tak měl starost.. Objednával to shodou okolností zhruba ve stejnej čas jako ty. Tak držím palce, ať se s tím pošťák ve finále nevybourá na mopedu!
leos73 Odesláno 12. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Ahoj, dnes hodinky dorazily, v pořádku a jen o jeden den později než bylo plánováno. Vše probíhalo vcelku dobře, o všem jsem byl informován, krom výpadku webu, prý měnili hostující server, ale mohu doporučit vřele všem nákup na těchto www. P.S. Hodinky jsou fakt pěkná hračička.
New Milis Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Ahoj, dnes hodinky dorazily, v pořádku a jen o jeden den později než bylo plánováno. Vše probíhalo vcelku dobře, o všem jsem byl informován, krom výpadku webu, prý měnili hostující server, ale mohu doporučit vřele všem nákup na těchto www. P.S. Hodinky jsou fakt pěkná hračička. Díky za info, kamarádovi už taky jeho Oris dorazily. Snad jediné, co bylo jinak, než bylo domluveno (pochopeno), byla cena za dopravu - místo 15 liber nakonec zaplatil padesát...
leos73 Odesláno 13. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2009 to je zvláštní. Já jsem to platil převodem z účtu, takže by to museli po mně chtít před odesláním a při převzetí nikdo nic doplácet nechtěl. Nic bych jim ani nedal. Jen ty poplatky stály majlant. Nezkušeným bych ještě poradil neplatit hříšné peníze za zkrácení tahu. Tady to stojí pár haléřů.
mikesh Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 (upraveno) Tak pokud to jeste nekoho zajima, taky jsem nakupoval na www.precisiontime.co.uk a byla to trochu delsi anabaze. Objednal jsem nekdy v druhem lednovem tydnu, no a pak uz jsem s nimi dopisoval pul roku nez hodinky dorazily. Je fakt ze vzdycky promtne reagovali na email dotaz. Po objednavce psali ze se to asi zdrzi, ze jejich dodavatel nepotvrdil dodani (kdyz jsem objednaval psali na webu dodani 5-14dnu). Slo o Le Locle Power Reserve s cernym cifernikem, kovovy tah. Je fakt ze v te dobe, jak jsem to sledoval, zmizely ty hodinky i z jinych internet-obchodu. Nabidli bud poseckani 4-6 tydnu nebo zruseni koupe. Tak jsem vzdycky napsal ze jeste pockam. Tak se to opakovalo celych tech 6 mesicu. Mezitim me skoncila platnost karty, tak jsem musel zrusit koupi a zadat ji znovu. Co me mezitim nepotesilo byl menici se kurs libry (z nejakych 29Kc+ sel az na 33+, pak to zase zacalo klesat, nakonec koupe za necelych 31Kc) a taky to ze mezitim zvysili cenu hodinek, za coz se sice omlouvali, ze s tim bohuzel nic udelat nemuzou, ale cloveku je to houby platne. Zase se ptali jestli to chci zrusit. Hodinky jsem chtel dal, tak mi aspon slibili odpusteni postovneho, ze stare znamosti. Ve finale byla cena (633.50GBP), puvodni objednavka v lednu (577GBP), aktualni cena 685GBP. Hodinky dorazily v pulce cervence, po trech dnech od znovuobjednani (kvuli zmene ceny, odectu postovneho). Platil jsem prevodem, castku si stahli z uctu az ve chvili kdy skutecne poslali hodinky. Takze celkove, pristup a komunikace s obchodem OK, dlouhe cekani nic moc, ale asi nebylo v jejich moci to zmenit. Uz jsem si s nimi dopisoval jako stary znamy, resil jsem to s nejakym Dave-m celou dobu. Hodinky dorazily v original baleni. Upraveno 11. srpna 2009 uživatelem mikesh
Hajek Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 to mikesh: tak to jsi frajer, že jsi vydržel Bohužel nemám takovou trpělivost, ale gratuluji.
dodo1 Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 Tak pokud to jeste nekoho zajima, taky jsem nakupoval na www.precisiontime.co.uk a byla to trochu delsi anabaze... ...Platil jsem prevodem, castku si stahli z uctu az ve chvili kdy skutecne poslali hodinky.... Prepac, ale to som akosi nepochopil, ze si platil prevodom a ciastku ti stiahli z uctu az vo chvili, ked hodinky poslali. To je co za blbost?, ved ked platis prevodom, teda vystavis v banke prikaz na uhradu, peniaze ti banka odpise z uctu v den, ktory si ty urcil, ako den splatnosti. Neplatil si to nahodou kartou, teda oni si to stiahli z tvojej karty? Ale potom udaje o karte teda treba vlozit do svojho profilu pri registracii?, alebo staci pri objednavke?
mikesh Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 Prepac, ale to som akosi nepochopil, ze si platil prevodom a ciastku ti stiahli z uctu az vo chvili, ked hodinky poslali. To je co za blbost?, ved ked platis prevodom, teda vystavis v banke prikaz na uhradu, peniaze ti banka odpise z uctu v den, ktory si ty urcil, ako den splatnosti. Neplatil si to nahodou kartou, teda oni si to stiahli z tvojej karty? Ale potom udaje o karte teda treba vlozit do svojho profilu pri registracii?, alebo staci pri objednavke? Chybicka se vloudila, mel jsem na mysli kartu
dodo1 Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Tak objednal som aj ja Orisky v tomto e-shope, este 2.1.2011. Trochu som teraz na pochybach, ci som urobil dobre, ked som tohoto predajcu nenasiel medzi oficialnymi predajcami na stranke www.oris.ch. Navyse je tam upozornenie, ze Orisky sa cez internet nepredavaju. Tak neviem..., snad mi nedorazia len nejake fake. Dam potom vediet.
perlas Odesláno 13. března 2011 Nahlásit Odesláno 13. března 2011 Sice už je to více než rok ale na precisiontime.co.uk jsem v neděli dne 31.1.2010 asi v 17:00 hod. objednal Hamilton Jazzmaster Maestro (přechodně slevněné na asi 670,- GBP, označené skladem). Byl jsem překvapen rychlostí (ještě v neděli přišlo potvrzení, dále jsem sledoval zásilku na internetu, v úterý kolem 12:00 zvonil doručovatel u mého bytu - jediný detail, který mě nijak nenadchnul byl, že tento český doručovatel FedExu v naprostém klidu nechal balíček u souseda, když jsem nebyl doma). Vše ostatní bez chyby (spokojenost), v přepočtu mě vše stálo těsně pod 21 tis. Kč (v českých obchodem jsem hodinky prohlížel a zkoušel - stály tehdy asi 32 tis. Kč) - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/23419-hamilton-jazzmaster-maestro-h32716859/page__pid__383561#entry383561
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se