Přejít na obsah

perlas

Členové
  • Příspěvky

    49
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Přelouč
  • Fanoušek značky
    Blancpain, Zenith
    Grand Seiko,
    Hamilton, Mido
    Lexus

Návštěvy profilu

3 146 zobrazení profilu

perlas's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Také mé doporučení coby kupujícího, rychlost, stav, obal - vše super. Díky. Honza P.
  2. Tak asi po půl roce jsem si opět koupil "nožík" od Michala. A opět naprostá spokojenost, rychlé zaslání i předchozí komunikace na fóru. Tudíž opět díky a doporučení. Honza P.
  3. Také se přidávám s doporučením. S Radkem solidní věcná domluva, "nehodinková" věc koupena k naprosté mé spokojenosti = bezvadný stav dle popisu včetně rychlého odeslání. Děkuji, Honza.
  4. Také přidávám díky za rychlou dohodu a okamžité odeslání. Nehodinkový nákup dle popisu, skvělý stav. Díky.
  5. Vidím, že Roman další dobré hodnocení ani nepotřebuje, přesto přidávám. Dobrá domluva, ještě mi počkal pár dní, až se mi hodilo předání na místě a koupené handsfree jako nové. Díky.
  6. Za mě vše v pohodě, inzerce zde bylo dlouho, ale s vlastním prodejem šlo vše, jak má. Stav dle popisu, okamžitě odeslané poštou, zabalení vzorné, co chtít víc. Díky, Honza P.
  7. Také připojuji pochvalu za rychlý prodej (koupil jsem něco ze zjevně druhého zájmu Michala po hodinkách). Rychlá komunikace, stav dle dle popisu, okamžité odeslání, děkuji moc.
  8. Jako kupující připojuji doporučení a poděkování za velmi rychlou a vstřícnou akci. Telefon dle popisu (v bezvadném stavu), zaslání okamžité a s bonusem. Díky, Honza P.
  9. Přidávám pochvalu a potvrzení zcela bezproblémové dohody. Nehodinková koupě z mé strany, zcela do popisu Jirky, který mi i počkal skoro týden na převzetí, když to nešlo dříve. Děkuji.
  10. Připojuji zkušenost s nákupem, rychlost, ochota, daleko více než jen "vše bez problému". Díky.
  11. Také chválím, vše rychle (v průběhu dne, kdy jsem sotva urval pár minut na dohodnutí), koupené nástěnné hodiny v bezvadném stavu (dle popisu). Děkuji a doporučuji ostatním.
  12. Vše rychle a s nadstandadním přístupem a službou navíc. Popovídání jsme prozatím nestihli, ale jsme výhledově domluveni . S tímto členem obchod jen a jen doporučuji a ještě jednou děkuji.
  13. Připojuji chválu, vše rychle, domluva bezchybná, stav přesně podle popisu. Díky!
  14. Také připojím chválu, zejména za rychlost (ještě než jsem stačil poslat peníze, už byl mnou kupovaný winder předaný) a také za bezvadný stav. Díky.
  15. Připojuji doporučení, rychlá domluva, stav dle popisu, perfektní zabalení. Bohužel vše jen přes SZ, takže nedoplním i předchozí "hodnotitele" ohledně přínosné diskuze . Honza P.
×
×
  • Vytvořit...