H-B Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 (upraveno) Zdravim vsechny, prosim o pomoc. Mam ucet na ebay, mam ucet na paypal (uz je verified). Kdyz ale odkliknu v ebay uctu "link my paypal account", hodi me to na stranky paypalu, kde se prihlasim a nic. Mozna jen prehlizim nejakou blbost, ale nemuzu s tim hnout. Nevi nekdo, jak na to? Diky Upraveno 17. února 2008 uživatelem JanBeles
rorda Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 JanBeles napsal: Zdravim vsechny, prosim o pomoc. Mam ucet na ebay, mam ucet na paypal (uz je verified). Kdyz ale odkliknu v ebay uctu "link my paypal account", hodi me to na stranky paypalu, kde se prihlasim a nic. Mozna jen prehlizim nejakou blbost, ale nemuzu s tim hnout. Nevi nekdo, jak na to? DikyMně to dělá něco podobnýho, proto se přihlašuju na PayPal ne z odkazu z eBay ale přímo z hlavní stránky a bez problémů ...
H-B Odesláno 17. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2008 rorda napsal: Mně to dělá něco podobnýho, proto se přihlašuju na PayPal ne z odkazu z eBay ale přímo z hlavní stránky a bez problémů ... A na případný placení aukce to člověk mít "spárovaný" nemusí? Přihlášení na oba účty mi jde v pohodě, jde jen o to spojení...
rorda Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 No, ono když najedeš na PayPal, klikneš na SEND MONEY a následně na PAY FOR EBAY ITEMS, pak tam zadáš číslo aukce, ono ti to spáruje naprosto bez problémů ... Odzkoušeno ...
H-B Odesláno 17. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2008 rorda napsal: No, ono když najedeš na PayPal, klikneš na SEND MONEY a následně na PAY FOR EBAY ITEMS, pak tam zadáš číslo aukce, ono ti to spáruje naprosto bez problémů ... Odzkoušeno ... Super, v tom případě se jen rozhoupat k činu . Díky za radu
Toams Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 rorda napsal: No, ono když najedeš na PayPal, klikneš na SEND MONEY a následně na PAY FOR EBAY ITEMS, pak tam zadáš číslo aukce, ono ti to spáruje naprosto bez problémů ... Odzkoušeno ... mne to robilo tiez, problem je ze bez linknutia ta nepusti do niektorych aukcii (kde vyzaduju paypal) ... u mna to vyriesil jeden mail do paypalu, oni sa sami uz skontaktovali s ebayom a do 24 hodin to bolo ok.
H-B Odesláno 17. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2008 TomasP napsal: mne to robilo tiez, problem je ze bez linknutia ta nepusti do niektorych aukcii (kde vyzaduju paypal) ... u mna to vyriesil jeden mail do paypalu, oni sa sami uz skontaktovali s ebayom a do 24 hodin to bolo ok. Vyborne, mozna to radeji udelam rovnou takhle, at je pak pripadne klid. Diky moc za radu
rorda Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 (upraveno) Teď jsem ještě něco dalšího k tomuto našel, na základě uvedenýho postupu to mam definitivně propojený ... http://podpora.dgx.cz/paypal/viewtopic.php?pid=741 Dobry den, mam velky problem s propojenim meho Ebay a PayPal uctu. Zkousel jsem snad uplne vsechno, ale stale se mi nepodarilo propojit tyto dva ucty. Psal jsem na Ebay Helpcentrum a ti mi poslali navod: Linking the accounts from the PayPal site: Log into your PayPal account Click on the link/tab for ?Profile? under ?My Account? Once you are on the profile summary page, please click on the link for ?Auctions? under the column heading ?Selling Preferences? 4. This will take you to the ?Auction Accounts? page ? if you have any eBay accounts linked, you will see them here 5. If your eBay account is not already linked OR if you want to link a new account, please click on the ?Add? button and follow the rest of the steps ** Notes: 1. Linking your eBay account to PayPal in this manner will let you customize the End of Auction email that eBay sends your winning buyer when your listing closes successfully. This will also automatically add PayPal as a payment method in your eBay listings. 2. You can only link one PayPal account to your eBay account's shipping addresses page. However, if you have more than one eBay account, you can link the same PayPal account to each of your eBay accounts. Linking the accounts from the eBay site: Log into your eBay account Go to your ?Shipping Addresses? page by click on the ?Addresses? link in the left pane (under ?My Account?) and then clicking on the ?View all shipping addresses? link in the right pane 3. On your Shipping Addresses page ? if your account is not linked to PayPal, you will see a button at the very top that says ?Add PayPal Addresses>?. Click on this button and it will ask for your PayPal email address and password 4. Enter your information into that box, and then click on the button below that says, ?Get PayPal Addresses? 5. It will then confirm that your accounts have been link, and you will see a ?Continue? button that will bring you back to your eBay Shipping Address page Upraveno 17. února 2008 uživatelem rorda
Toams Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 rorda napsal: Teď jsem ještě něco dalšího k tomuto našel, na základě uvedenýho postupu to mam definitivně propojený ...http://podpora.dgx.cz/paypal/viewtopic.php?pid=741 holt, mne to neslo ani ked som mal vsetko zadane uplne rovnako ...
rorda Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 Mně dokonce jednou refundovali poslaný peníze za zboží, protože jsem dle nich neměl ověřenou adresu, přitom všechny adresy, jak na eBay, tak na PayPalu byly stejný, stejně tak doručovací ...
H-B Odesláno 18. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2008 No vyborne, podle toho navodu to slo easy . Diky moc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se