Balet Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 Wenger Airforce XL Tyhle jsem si koupil v době, kdy jsem ještě nebyl zasažený tímhle fórem. Chtěl jsem náhradu za ukradené hodinky a tehdejší šéfka měla právě Wengery. Vypadaly docela fajn. Rozhodl jsem se pro tyhle, přičemž jsem nevěděl, že mají navazovat na B-uhr, jelikož jsem takové věci neznal : ). I když nepasovaly zrovna k mému army knife od Victorinoxu, vzal jsem je. Výhody: - Jsou přesné - Hezké na pohled - Snadno se z nich odečítá čas - Slušná cena - Hezké balení - Pohodlné na nošení Nevýhody: - Z nynějšího pohledu nejsou úplně to, na co si hrají. - Vteřinová ručička neukazuje přesně na indexy. - Při focení jsem si vžiml, že z nějakého záhadného důvodu se kolem poledne začíná přehazovat datum a den v týdnu. Náprava bude jednoduchá, ale nechápu, jak se to stalo : ) Shrnutí: Hezké hodinky za dobrou cenu (něco přes 4 tisíce) Galerie zde
Balet Odesláno 17. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 Ještě mě napadl jeden zápor (proč sakra nejde editovat první příspěvek?)_ - Luminiscenční čísla a ručky nesvítí moc intenzivně, ani moc dlouho. To by mě asi naštvalo, kdybych je používal k navigaci.
Návštěvník YPO Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 Ještě mě napadl jeden zápor (proč sakra nejde editovat první příspěvek?)_ příspěvek jde editovat po dobu cca 15 minut po zveřejnění
Balet Odesláno 17. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 příspěvek jde editovat po dobu cca 15 minut po zveřejnění Aby lidi jenom opravovali chyby a neměnili názor podle průběhu diskuze? Fajn pravidlo.
Návštěvník YPO Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 Aby lidi jenom opravovali chyby a neměnili názor podle průběhu diskuze? Fajn pravidlo. Editace příspěvků
lib Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2008 Wenger Airforce XL Tyhle jsem si koupil v době, kdy jsem ještě nebyl zasažený tímhle fórem. Chtěl jsem náhradu za ukradené hodinky a tehdejší šéfka měla právě Wengery. Vypadaly docela fajn. Rozhodl jsem se pro tyhle, přičemž jsem nevěděl, že mají navazovat na B-uhr, jelikož jsem takové věci neznal : ). I když nepasovaly zrovna k mému army knife od Victorinoxu, vzal jsem je. Výhody: - Jsou přesné - Hezké na pohled - Snadno se z nich odečítá čas - Slušná cena - Hezké balení - Pohodlné na nošení Nevýhody: - Z nynějšího pohledu nejsou úplně to, na co si hrají. - Vteřinová ručička neukazuje přesně na indexy. - Při focení jsem si vžiml, že z nějakého záhadného důvodu se kolem poledne začíná přehazovat datum a den v týdnu. Náprava bude jednoduchá, ale nechápu, jak se to stalo : ) Shrnutí: Hezké hodinky za dobrou cenu (něco přes 4 tisíce) Galerie zde Jestli se Ti mění datum a den v poledne, přetoč datum (a den) o necelý měsíc (na předchozí den) a zbytek dotoč normálním nastavením hodin (hodinové a minutové ručky). Problém se změnou data (a dne) je obvykle způsoben tím, že přestavuješ datum a den odpoledne nebo večer.
Balet Odesláno 18. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2008 Jestli se Ti mění datum a den v poledne, přetoč datum (a den) o necelý měsíc (na předchozí den) a zbytek dotoč normálním nastavením hodin (hodinové a minutové ručky). Problém se změnou data (a dne) je obvykle způsoben tím, že přestavuješ datum a den odpoledne nebo večer. Ne, problém byl, že jsem přestavoval na letní čas (a sjel sem to pozadu) a poslední dobou jsem před polednem na hodinky nekoukal : ). Stejný problém pozorován i u druhých hodinek s datumem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se