Traveller Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 (upraveno) Ke svým 8 denním Eberhardům hledám společníka - něco podobného, ale s menší rezervou chodu. Nějak mi to natahování chybí (jednou za týden je prostě málo ) Podmínky: ruční nátah, velikost kolem 40-43 mm, luminiscenční indexy nebo číslice + ručky, aspoň nějaká vodotěsnost. Navíc jednoduchý přehledný ciferník bez lunety a dalších ptákovin, jednoduché ručky bez bambulek a já nevím čeho. Datum by bylo fajn, ale naděje si nedávám. No a pak bych byl rád, kdyby subciferník vteřinovky neničil nějakou číslici. Zatím se mi podařilo shromáždit tyto kandidáty: Eberhard Traversetolo - standardní rezerva - cena od 450 - 600 Euro - škoda těch ukousnutých číslic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Stowa Airman Original - dodací doba neurčitá (pro jistotu jsem se nechal zapsat na seznam zájemců). Cena kolem 1000 Euro (podle mě docela dost). Dale Tourby - nabízí několik různých typů - cena kolem 550 Euro (možná o něco víc). Cyma - vůbec je neznám - cena kolem 220 EURO - líbí se mi, že subciferník nemrví žádnou číslici, mám ale obavu o viditelnost ruček za šera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mondia - dodnes jsem netušil, že existuje. Tento typ je již výběhový, dá se sehnat za 300 Eček, škoda té ukousnuté osmičky a desítky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Marcello C - cena kolem 400 Euro - nesehnal jsem moc info - celkem se mi líbí, možná by neškodilo zvětšit plochu ciferníku na úkor pouzdra - ale kdo ví, třeba v reálu budou vypadat dobře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. nějaký noname Flieger za 650 E -zdá se mi dost za neznámé hodinky, ale možná jsou známé a jen já je neznám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Steinhart s šílenou korunkou (určitě bych pátral po jiné) - asi za 400 USD. Moc barev, ale cena není špatná (navíc známá firma ...) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak vidíte, rozsah (hlavně cenový) je docela široký. Pokud byste měli ještě nějaký nápad, kam se podívat, budu rád, když mi poradíte - vložíte link. Zatím se kloním k těm Mondia (cena/výkon/dizajn)... Edit, odstranění obrázků navíc Upraveno 24. března 2009 uživatelem Traveller
Návštěvník Kamil Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Co Victorinox? Můžu jen doporučit, navíc mají safír. Bez něj bych už nekupoval. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Traveller Odesláno 24. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Pěkný kousek. Na ten jsem vůbec nenarazil. Co luminiscence?
Návštěvník Kamil Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Pěkný kousek. Na ten jsem vůbec nenarazil. Co luminiscence? Docela slušná, po Seamastrech a Monstrech moje třetí nejlépe svítící hodinky. Ručky svítí víc než indexy. Tady šly jedny na německé Ebay za 270?. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Co Victorinox? Můžu jen doporučit, navíc mají safír. Bez něj bych už nekupoval. Kamile jaka tam je roztec nozicek, ze tam mas uzky remen.
Traveller Odesláno 24. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Už vím, proč jsem je neregistroval - průměr 45 mm - to je na moje útlé zápěstí moc (už 44 se mi zdálo nereálné).
Traveller Odesláno 11. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2009 Tak ještě mě to nepustilo.... Do výběru jsem zařadil i tyto Glycine Incursore (bez vteřinovky). Má někdo takové?
New X-Bob Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 Moje oblíbené. Na Hamilt. čekám, mají safír a Unitas, ale nesplňují podmínku - ukousnuté číslice... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
New X-Bob Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 sakra, přehlédl, ručky bez bambulek... No Zeno má i civilnější verzi. Včera jsem v ruce měl Adriatica s Unitasem. Diametr 42 mm, pěkné a jednoduché, bytelné hodinky. Fakt! Moc se mi líbily. Ceny v CZ - 6.900,- až 7.300,-, dobrá luminiscence (zkoušel jsem v Praze ve Zborovské v obchodě), průhled vzadu na nezdobený Unitas, korunka jde dobře do prstů kvůli natahování, prošívaný řemínek s překlápěcí sponou. Fotku najdu a dodám.
New X-Bob Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 nejlepší cena je v eHodinářství, pan Růžička v Děčíně je má skladem. Jinak je mají v Pha 5 ve Zborovské, vlevo při chůzi k řece (7.300,-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Traveller Odesláno 11. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2009 Díky za obrázky, ty Adriaticy vypadají dost dobře. Oproti těm Hamiltonům a Zenu mají takový přehlednější ciferník. Ty Glycine jsou v podstatě ve stejné cenové relaci (kolem 7000), zatím tíhnu spíše k nim.
Dantechno Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 (upraveno) Díky za obrázky, ty Adriaticy vypadají dost dobře. Oproti těm Hamiltonům a Zenu mají takový přehlednější ciferník. Ty Glycine jsou v podstatě ve stejné cenové relaci (kolem 7000), zatím tíhnu spíše k nim. Jo ty Glycine vypadaji opravdu pekne , jednoduche a vypada to ze velice pohodlne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. července 2009 uživatelem Dantechno
Diamondking Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 Dle mého laického názoru. Nejjednodušší, nejhezčí a nejčistší linie mají ty Stowy....ale zase jsou asi nejdražší.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FiXilVer Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 suhlasim, Stowa vyzera super, ma historiu, aj ked cena.. no ale ak to neni problem, tak hlasujem za stowu
New Milis Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 Jo ty Glycine vypadaji opravdu pekne , jednoduche a vypada to ze velice pohodlne. Co znamená, když jsou hodinky pohodlné?
Dantechno Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Odesláno 11. července 2009 (upraveno) Co znamená, když jsou hodinky pohodlné? Pro me, treba ze nejsou moc velke a vysoke, abych s nimi neskrtal o nabytek - z toho by mohla vyplyvat vaha ( nechci tahat na ruce cihlu ). Ale to je subjektivni , zalezi na velikosti ruky... A potom uz jen na pocitu kdyz je nasadis na ruku - coz je nejdulezitejsi. Ty mas jiny nazor? Upraveno 11. července 2009 uživatelem Dantechno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se