Přejít na obsah

Traser Super Sport Blue - Nebo spíš Purple ? ? ?

Doporučené příspěvky

Návštěvník kaktusss
Odesláno

Také vám ciferník přijde spíš fialový než modrý? Na fotkách na internetu mají spíš modrý ciferník a ve skutečnosti spíš fialový. Trochu mě to zklamalo...

Odesláno
Také vám ciferník přijde spíš fialový než modrý? Na fotkách na internetu mají spíš modrý ciferník a ve skutečnosti spíš fialový. Trochu mě to zklamalo...

Neznám je a fialový nádech bych bral jako bonus, každopádně záleží na světle, ve 23:05 jsem si vzal dvoje modré a jedny jdou do fialova a druhé do černa s fialovým odleskem antireflexu. :rolleyes:

Návštěvník kaktusss
Odesláno

Teď nevím, jestli to tak má být, nebo jsem vychytal špatný kus.

Odesláno

bracha ma modre, ja cerne. ta jeho modra je naprosto stejne modra jako na fotkach... jsou paradni a rozsoudit, ktere jsou hezci (cerna / modra) se ukazalo byti docela tezkym oriskem... oboje jsou pekne, modra je ovsem, to musim uznat, zajimavejsi.

Odesláno
Teď nevím, jestli to tak má být, nebo jsem vychytal špatný kus.

Tak pošli fotky, koukneme se, dneska je venku hezky - jak to s barvou vypadá na sluníčku?

Návštěvník kaktusss
Odesláno
Tak pošli fotky, koukneme se, dneska je venku hezky - jak to s barvou vypadá na sluníčku?

Když to vyfotím 7,1 mpx foťákem, tak ta barva je na fotce zcela jiná, světle modrá, ale ve skutečnosti mají hodinky spíš fialovou barvu, tak nevím. Asi neumím fotit nebo co...

Odesláno
Když to vyfotím 7,1 mpx foťákem, tak ta barva je na fotce zcela jiná, světle modrá, ale ve skutečnosti mají hodinky spíš fialovou barvu, tak nevím. Asi neumím fotit nebo co...

Asi bys měl na foťáku nastavit bílou, měl bys nastavit a zkalibrovat správný barevný profil na monitoru u PC a případně to doladit v editoru. Chtít po foťáku za pár centů, aby tohle všechno uměl sám a automaticky (když to neumí ani Sinar za milion), to nejde.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...