Návštěvník kaktusss Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 Zdravím vás lidi. Zjistil jsem, že se mi nepřetáčí datum u Traser Super Sport. Normálně jej nastavím a na druhej den nic. To jsem tak blbej, že to neumím nastavit nebo co? Nevíte mi někdo poradit, kdo má tyhle hodinky? Díky
gougy Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 (upraveno) Zdravím vás lidi. Zjistil jsem, že se mi nepřetáčí datum u Traser Super Sport. Normálně jej nastavím a na druhej den nic. To jsem tak blbej, že to neumím nastavit nebo co? Nevíte mi někdo poradit, kdo má tyhle hodinky? Díky Počkej po obědě (ne teď vážně, je možné, že jsi je nastavil o 12 hodit zpět (dopředu, vyber si) a tak se po půlnoci datum nepřetočilo) Tak teď jsem četl v papírech, že datum se musí nastavit dopoledne. Tak jsem to stihl. Uvidí se o půlnoci... Především musíš mít nastaveno správně 12/24h, jak jsem psal výše. Takže vytáhnout korunku do polohy 2 (pro seřízení času) a otáčet dopředu, zjistit, kdy se překlápí datum a kdy je poledne, dokončit naštelování času a až pak v poloze 1 řešit datum. Upraveno 27. září 2009 uživatelem gougy
Návštěvník kaktusss Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 Počkej po obědě (ne teď vážně, je možné, že jsi je nastavil o 12 hodit zpět (dopředu, vyber si) a tak se po půlnoci datum nepřetočilo) Tak teď jsem četl v papírech, že datum se musí nastavit dopoledne. Tak jsem to stihl. Uvidí se o půlnoci...
cody Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 Datum muzes nastavit treba v 6 rano, to je fuk. Hlavne musis vedet jak pise kolega jestli ti hodinky ukazujou 06.00 nebo 18:00. V tom je ta poenta...
Diamondking Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 Datum muzes nastavit treba v 6 rano, to je fuk. Hlavne musis vedet jak pise kolega jestli ti hodinky ukazujou 06.00 nebo 18:00. V tom je ta poenta... Neboli, jestli se ti datum nepřetáčí v pravé poledne..horší prů**r by byl, kdyby se nepřetáčel opravdu vůbec...což jsem pochopil z názvu vlákna
Návštěvník kaktusss Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 Neboli, jestli se ti datum nepřetáčí v pravé poledne..horší prů**r by byl, kdyby se nepřetáčel opravdu vůbec...což jsem pochopil z názvu vlákna Ale von se mě fakt nepřetáčí. No ještě uvidím zítra ráno a pak reklamace...
ricous Odesláno 27. září 2009 Nahlásit Odesláno 27. září 2009 Vyndej korunku a zkus si projet aspoň 24 hodin.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se