Pixelator Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 Tak, dnes mi dosli nove Tissot Quadrato. Viem ze cast fora opovrhuje touto znackou ale aka bude moja dlhodoba skusenost s nimi sa este len uvidi. Predat sa ich totiz nechystam. Su to moje prve serioznejsie hodinky, tak nech mi ostanu navzdy ... Osobne sa mi velmi paci ich hranate puzdro a niekolko odkazov na ich slavnejsieho braska.... Celkovy dojem z tychto hodiniek by som zhrnul ako "monaca pre studentov" planoval som ich dat na dierkovany kozeny "racing" remen. avsak ja idiot som kupil zly rozmer ... takze chvilku to pocka kym dojde novy. pripajam zopar foto. nie som ziadny fotograf tak ospravedlnte prosim chabu kvalitu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sureshot Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 zatisie s downhill dresom k oblekovym tissot? uzivaj vyzeraju dobre
sibirnaya Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Odesláno 31. března 2010 me se libi moc. jakej maj rozmer?
Pixelator Odesláno 31. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2010 sureshot: pridam aj oblekovu foto neskor ... to sa mi na nich paci. je to taky sportovo elegantny styl. ale na tej kozi by vynikli viac... sibirnaya: diky podla tissot je to 39,5(s) x 36(v) x 11,5 ... v praxi posobia ovela vacsie, kvoli znacne presahujucim nozickam
Pixelator Odesláno 14. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Tak uz k nim konecne dosiel spravny kozeny remienok... perforovana telacia koza, motylkova spona. osobne si myslim ze im pristane omnoho viac ako ocelovy tah. fotene v pracovnom prostredi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wave ceptor Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Moc hezké hodinky, ale mi se líbily víc na tom origo tahu. Jinak samozřejmě at dobře slouží a dělají radost.
Pixelator Odesláno 14. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 dakujem, vacsine ludi z mojho okolia sa prave pacia viac na kozi ale to je samozrejme individualne btw: za prve 2 tyzdne som nezaznamenal odchylku ani sekundu
wave ceptor Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 Tak to žes nezaznamenal žádnou odchylku je super, o to větší radost ti budou dělat!
Toams Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 zdravim kolegu hodky mas pekne, maju nieco do seba ... jedine, co mi trosku vadi, je vyosenie tych hornych scitacov na "kvadratickom" cifre, ale to uz je moj dizajn-problem btw. vymakane vykresy s tymi isografmi robis ja tak vediet cisto rysovat ... skoro ako plotter
Pixelator Odesláno 14. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 TomasP: skvela pripomienka :-) ... pierka som vytiahol po niekolkych rokoch. zrejme uz ani jedno nepise
jankoxxx Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2010 ten remen im dal ten spravny smrnc. gratulujem k peknym hodinkam!
Cova Odesláno 15. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2010 (upraveno) Nemám sice Quadrata, ale už asi rok nosím do práce k obleku (také hranaté) Tissotky TXL Chrono a pořád je mám moc rád - přestože jsou tady celkem v nemilosti... Omlouvám se za plevelení vlákna, Quadrata se mi také líbí, ale asi bych preferoval kůži. Promiň, teprve teď jsem zaregistroval, že už na kůži jsou, super... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. dubna 2010 uživatelem Cova
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se