Přejít na obsah

Cova

Členové_50
  • Příspěvky

    156
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Hanácké Atény

Návštěvy profilu

4 327 zobrazení profilu

Cova's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Kdyby mohl být quartz, tak Dura by byly moc fajn a ještě ti z rozpočtu kus zůstane... https://www.hodinky-365.cz/casio-collection-duro-mdv-107-1a1vef-x1218694
  2. Jsou sice na tahu, ale... jsou skvělé. https://www.hodinky-365.cz/citizen-ladies-radio-controlled-fc0010-55d-x165455
  3. Navitimery... málokteré hodinky dokážou vyvolat tolik rozporuplných reakcí. Ale kam Tě srdce táhne bylo zřejmé asi hned na první straně, kde jsi psal, že Grand Seiko pro tebe nemají wow efekt. Mám to přesně naopak, (skoro) dokonalé a dokonale nenápadné hodinky, ve kterých jejich milovník nakonec objeví i ty neskutečný koule, i bez toho, aby to, co jsou, prvoplánově řvaly do světa. Ale kdybychom byli všichni stejní, byla by to nuda.
  4. Copak jsem Metr Pára? Nenosím dvoje hodinky, přijde mi to k smíchu. Ale asi každého věc...
  5. Obě dcery nosí eplwoč, myslím, že v SE verzi. Je to hnus, ale omlouvá je věk a pohlaví. Zkoušel jsem jim vnutit něco jiného, ale neuspěl jsem. Snad mi místní majitelé tohoto jablečného zázraku prominou...
  6. Na Chrono24 se do deseti dají koupit v pohodě. Naživo vypadají skvěle, ta modrá je parádní s výrazným sunburstem.
  7. Co třeba Seiko SPC155P1. Příběh nemají, ale zato mají šmrnc, big date a na chrona nadstatdardní vodotěsnost (100m).
  8. Máš samozřejmě pravdu, že mě huba nebolí... Ale koupil jsem je za 600,- i s pošťákem. Běžná cena je cca 1200,-.
  9. Je fakt, že mi občas udělají radost i úplně bezcenné kousky. Minulý týden jsem si pořídil vintážní digitálky Casio, v podstatě to samé, co jsem měl na základce v osmdesátých letech a nosím to už několik dní v kuse hrdě jako tenkrát.
  10. Na Chronomagu jsem dlouho, hodinky mám rád, ale pořád si tak nějak zachovávám chladnou hlavu. I když by na to peníze byly, mám uvnitř nastavený cenový strop cca 20 tis. za jedny hodinky a přes to nejdu. Asi holt nejsem ten správný chronomagor. Ani hodinky netočím (myšleno prodej), co si koupím nebo dostanu, to u mě zůstává. Jednou si koupím nějaké GS a vymalováno.
  11. Asi bych tomu neříkal investiční, ale hodinky k narození dítěte (bez ohledu na jejich cenu) mi přijdou jako dobrý nápad. Zvlášť, když je jinoch začne po dvaceti letech nosit a bude k nim mít příběh... Podle mě pořád lepší, než nějaká flaška.
  12. Tak tak, je to o osobních preferencích. Já zas moc nemusím želvy, monstra mám a nedám. Raději mám SKX009/007, možná bych kouknul místo želv i na ně.
  13. Co třeba tyhle SEIKO SGEG95P1? Vypadají skvěle, safír mají a jako bonus ještě slušná vodotěsnost. https://www.hodinky-365.cz/seiko-sgeg95p1-x163630?utm_source=zbozi&utm_medium=product
  14. Nenašel jsem. Byla by prosím nějaká konkrétnější informace? Klidně do SZ. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...