Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den všem,

už nějakou dobu jsem pasivním členem tohoto fóra. Za onu dobu jsem si už nesčetněkrát vybral hodinky, po kterých jsem zprvu velmi toužil a nemohly je vystřídat žádné jiné. Následovně byly vystřídány dalšími a dalšími, až nakonec nastala doba, kdy jsem pořád bez hodinek. Snad kvůli mému věku a s tím související "přelétavostí", či snad nerozhodností. Nebudu se mnoho rozepisovat o značkách, které si mne získaly, spíše řeknu, u kterých bych rád zakotvil.

Z mnoha důvodů (cena!) se mými vysněnými staly Seika Samurai. Bohužel se - jak jsem nedávno zjistil - přestaly vyrábět. Proto bych vás všechny rád požádal o radu/pomoc se získáním jednoho jediného kousku, nejlépe oranžového, případně černého s červenou vteřinovkou.)

Pokud tedy někdo z vás na nějaké v poslední době narazil, nebo by se snad rád nějakých zbavil, nechť si na mne, prosím vzpomene. Má vděčnost nebude znát mezí.

Děkuji

P.S.: Pokud se někdo cítí jakýmkoli způsobem dotčen, uražen, zhnusen, atd. mým příspěvkem, omlouvám se. Jsem jen obyčejný mladík.) toužící po jedněch hodinkách.

Mates

Odesláno
Dobrý den všem,

už nějakou dobu jsem pasivním členem tohoto fóra. Za onu dobu jsem si už nesčetněkrát vybral hodinky, po kterých jsem zprvu velmi toužil a nemohly je vystřídat žádné jiné. Následovně byly vystřídány dalšími a dalšími, až nakonec nastala doba, kdy jsem pořád bez hodinek. Snad kvůli mému věku a s tím související "přelétavostí", či snad nerozhodností. Nebudu se mnoho rozepisovat o značkách, které si mne získaly, spíše řeknu, u kterých bych rád zakotvil.

Z mnoha důvodů (cena!) se mými vysněnými staly Seika Samurai. Bohužel se - jak jsem nedávno zjistil - přestaly vyrábět. Proto bych vás všechny rád požádal o radu/pomoc se získáním jednoho jediného kousku, nejlépe oranžového, případně černého s červenou vteřinovkou.)

Pokud tedy někdo z vás na nějaké v poslední době narazil, nebo by se snad rád nějakých zbavil, nechť si na mne, prosím vzpomene. Má vděčnost nebude znát mezí.

Děkuji

P.S.: Pokud se někdo cítí jakýmkoli způsobem dotčen, uražen, zhnusen, atd. mým příspěvkem, omlouvám se. Jsem jen obyčejný mladík.) toužící po jedněch hodinkách.

Mates

Samuraje se tady na fóru v sekci prodej vyskytují přibližně 1 ks/měs. Když si to tedy příštích 30 dnů budeš poctivě hlídat, nemůžou ti utéct.

Statisticky a teoreticky vzato :thumbsup_anim:

Odesláno

To ls8ls8: Díky za kodové označení i nabídnutou pomoc. Z ebay nakupuju poměrně pravidelně, takže tam problem nevidím. Jenom jsem je tam ještě neviděl.

To bohush: Budu bedlivě sledovat, leč predikce není optimistická. I tak díky.

To diamondking: Azwatch jsem už kontaktoval ohledně oranžových, které už bohužel nemají. Black/Titan se mi prostě zdají narozdíl od ocelových bohužel bez šmrncu:( přesto díky.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Black/Titan se mi prostě zdají narozdíl od ocelových bohužel bez šmrncu:( přesto díky.

Oranžové se dělají jen v titanu.

Odesláno
Oranžové se dělají jen v titanu.

Ano, já vím. Měl jsem na mysli rozdíl mezi černou verzí buď v titanu nebo v oceli, kde mi ty ocelové přijdou díky červené vteřinovce "atraktivnější"

Odesláno
Ano, já vím. Měl jsem na mysli rozdíl mezi černou verzí buď v titanu nebo v oceli, kde mi ty ocelové přijdou díky červené vteřinovce "atraktivnější"

Tak, tak, s tim bezvyhradne souhlasim :thumbsup_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno

Ježiš, proč by se měl někdo cítit dotčen, uražen či dokonce zhnusen Tvým prvním příspěvkem. Naopak, vidím v něm plnohodnotnou otázku právoplatného člena našeho fóra. Tento dotaz kladou i kolegové, kteří jsou na chronomagu nepoměrně delší dobu a mají stovky ba možná i tisíce příspěvku. Koneckonců naposledy jsem se dotazoval já sám na poměrně atypické hodinky.

Přeji Ti ať v co nejkratší době získáš své vysněné hodinky. Sleduj britskou ebay, před časem tam byla limitka oranžových Samurajů s černou lunetou, které byly v oceli.

Odesláno (upraveno)

SBDA001 - 7S25 mov't, black dial, Titanium

SBDA003 - 7S25 mov't, blue dial, Titanium

SBDA005 - 7S25 mov't, orange dial, Titanium

SNM009 - 7S35 mov't, white dial, SS

SNM011 - 7S35 mov't, black dial, SS

SNM031 - 7S35 mov't, white dial, SS (US version)

SNM033 - 7S35 mov't, black dial, SS (US version)

SNM015 - 7S35 mov't, black dial (pepsi bezel), SS, limited edition 500 pieces, AKA Ninja

SNM017 - 7S35 mov't, white dial (pepsi bezel), SS, limited edition 500 pieces, AKA Ninja

SNM019 - 7S35 mov't, yellow dial (blue/white bezel), SS, limited edition 300 pieces, AKA Ninja

SNM021 - 7S35 mov't, orange dial (blue/white bezel), SS, limited edition 300 pieces, AKA Ninja

Zdroj

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
Ježiš, proč by se měl někdo cítit dotčen, uražen či dokonce zhnusen Tvým prvním příspěvkem. Naopak, vidím v něm plnohodnotnou otázku právoplatného člena našeho fóra. Tento dotaz kladou i kolegové, kteří jsou na chronomagu nepoměrně delší dobu a mají stovky ba možná i tisíce příspěvku. Koneckonců naposledy jsem se dotazoval já sám na poměrně atypické hodinky.

Přeji Ti ať v co nejkratší době získáš své vysněné hodinky. Sleduj britskou ebay, před časem tam byla limitka oranžových Samurajů s černou lunetou, které byly v oceli.

Bylo to myšleno s lehkou nadsákou, ale jsem vážně rád, že se mi dostalo takového vřelého přivítaní a pomoci. Děkuji vám všem a pokud se mi podaří Seika sehnat, určitě se pochlubím. Ještě jednou díky

To Diamondking: Ten Španěl, co je prodává je měl i na ebay. Jsou už bohužel pryč.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Tak, tak, s tim bezvyhradne souhlasim :thumbsup_anim:

Já ne, titanové mají hezčí indexy i ručky a vypadají celkově víc luxusnější.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ale pravdou je, že oranžové s vhodným řemenem...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Hele..je to samo Tvoje věc jaké chceš hoďky...já bych raději než ty Samuraie tyhle Gevril GV2 Explorer ... :thumbsup_anim: Na tom řemenu od mistra Simona nemají chybu :smile_anim:

Tady pár fotek od Kibiho

Už jsem se tady na ně díval. Je to určitě pěkný kousek, ale něco, sám moc nevím, co to je, mě na nich vadí. Každpopádně díky za návrh a ani dalším se bránit nebudu.)..jenom bych podotknul, že mám poměrně malý obvod ruky a větší hodinky než 44mm bych asi nemohl mít.

Odesláno
Už jsem se tady na ně díval. Je to určitě pěkný kousek, ale něco, sám moc nevím, co to je, mě na nich vadí. Každpopádně díky za návrh a ani dalším se bránit nebudu.)..jenom bych podotknul, že mám poměrně malý obvod ruky a větší hodinky než 44mm bych asi nemohl mít.

A koukal jsi se na chronoshop.cz od Kubsona? :thumbsup_anim:

Odesláno
A koukal jsi se na chronoshop.cz od Kubsona? :thumbsup_anim:

Do teď jsem o Kubsonovi a jeho chronoshopu nevěďěl.) Zběžně jsem si to prohlídl, ale Seika pořád vítězí:(

Odesláno
Já ne, titanové mají hezčí indexy i ručky a vypadají celkově víc luxusnější.

Me vadi bily datumovy venec a i sekundovka je hezci na SS.... Ale zase je pravda, ze titanove jsem jeste na ruce nemel.

Odesláno
SBDA001 - 7S25 mov't, black dial, Titanium

SBDA003 - 7S25 mov't, blue dial, Titanium

SBDA005 - 7S25 mov't, orange dial, Titanium

SNM009 - 7S35 mov't, white dial, SS

SNM011 - 7S35 mov't, black dial, SS

SNM031 - 7S35 mov't, white dial, SS (US version)

SNM033 - 7S35 mov't, black dial, SS (US version)

SNM015 - 7S35 mov't, black dial (pepsi bezel), SS, limited edition 500 pieces, AKA Ninja

SNM017 - 7S35 mov't, white dial (pepsi bezel), SS, limited edition 500 pieces, AKA Ninja

SNM019 - 7S35 mov't, yellow dial (blue/white bezel), SS, limited edition 300 pieces, AKA Ninja

SNM021 - 7S35 mov't, orange dial (blue/white bezel), SS, limited edition 300 pieces, AKA Ninja

Zdroj

tie limitky su bomba

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...