klot Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 Může mi prosím někdo vysvětlit k čemu je 24 hodinová luneta na těhle hodinkách ? V Primkách se nevyznám, takže mě dost překvapuje že by třetí ručička ukazovala 24 hodinový čas a na fotce těžko poznat jestli se jedná o vteřinovku nebo ne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 To se nejspíš budeš muset zeptat někde v Číně.
Rimsy Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 Mám to samé na Timexech. Zadna treti GMT rucka tam neni, taky jsem na to neprisel.
bicista Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 Mám to samé na Timexech. Zadna treti GMT rucka tam neni, taky jsem na to neprisel. Tyhle jsou podle mne jeste z Eltonu, se strojkem Myiota
chaver Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 (upraveno) Tyhle jsou podle mne jeste z Eltonu, se strojkem Myiota Mám ty samé doma. Jestli Elton, nevím, ale byly koupeny zhruba kolem roku 1995 a uvnitř je Miyota (8215? nemám je u sebe), pouzdro mosaz-nikl (?? na chrom je to takové matné a zažloutlé), robustnější než u Prim Sport III, rozteč 20mm, prosklené dno, luneta jednosměrně aretovatelná, otočná v protisměru, průměr pouzdra si nepamatuju, ale tuším nejvýš 40mm. 24-hodinová ručička tam není. Nevěděl jsem, jakou ta luneta má funkci. To jsem pochopil, až když jsem viděl u pana Cíglera ve výloze nějaké švýcary, které ovšem tu 24-h ručičku měly. Prostě, aby vypadaly podobně. Koupil jsem je letos v únoru jako raritu, ale mezi lidi bych si je asi nevzal. A svítí dost slabě, rychle pohasnou, po jedné-dvou hodinách není poznat, co ukazují. Jinak si je hýčkám, takovéhle Primky jsou skoro vzácnější než originál Orlíky. Upraveno 14. září 2007 uživatelem chaver
typograf Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 že by ke stopování ale jen v hodinách Ani to by nebylo možné. Ukazovaly by dvakrát rychleji.
Stoner Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 No jo další variace na Rolex Submariner GMT a tentokrát tam "zapoměli" jednu ručičku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rimsy Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 Dobra, ale proc to je u Timexu? Beru je jako solidni firmu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se